https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Štefanov pohod

Kdaj: Torek, 26.12.2017 ob 9:30

Kje: Vučja Gomila, Start: Vaško-gasilski dom Vučja Gomila

 

Dolžina pohoda: okrog 8 km.

Startnina: 6 EUR za odrasle, 4 EUR za otroke do 10. leta starosti. Startnina vključuje topli napitek in prigrizek pred startom, okrepčilo na postojanki in malico v cilju.

Kratek opis: Po dvoletnem premoru ponovno prirejamo nekoč že tradicionalni Štefanov pohod, katerega namen je, poleg rekreacije, druženje vaščanov in obiskovalcev ter spoznavanje vasi. Na pohodu po obronkih Vučje Gomile bomo torej združili prijetno s koristnim, saj se bomo sprehodili po idilični zimski pokrajini, ki skriva zelo zanimivo in pestro zgodovino naše vasi. Pred štartom se bomo ogreli s toplim napitkom in jutranjim prigrizkom, na poti bomo za naše brbončice poskrbeli na vsaj eni postojanki, v cilju pa se bomo okrepčali s toplo malico. Startnina se poravna na licu mesta, pred začetkom pohoda.

Organizator: KUD Avgust Gašparič Vučja Gomila.

Dodatne informacije: Maja Cigüt, telefonska št.: 041 374 851, mail: majacigut@gmail.com.

Vabljeni!

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.