https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Danes zjutraj v Murski Soboti ukradli kombi, policija zbira informacije

18.12.2017 ob 13:26  

Iz policije so poročili, da je bil danes med 5.30 in 7.38 uro na ulici Štefana Kovača 22 v Murski Soboti odtujen kombi VW Transporter, bele barve, letnik 2007, registrskih številk MS R2-772.


Vozilo ima na steklu pokrova prtljažnika nad znakom VW nalepljene štiri nalepke (priloga slika) in na obeh prednjih blatnikih sta nalepki z napisom POSEDI.

Vse, ki bi karkoli vedeli o ukradenem vozilu, policija naproša, da to sporočijo na najbližjo Policijsko postajo ali tel. štev. 113 ali anonimni telefon policije 080-1200.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.12.2017 ob 18:40 gost

      kakšne informacije. STORILCE treba najti ne pa informacije. Tak smo vsi lahko policaji.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.12.2017 ob 11:00 gost

        Tij teleban eden, pa ka mijsliš ka do ga s posvejton iskali. Tak se išče, informacije so prve.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.12.2017 ob 19:35 Gost 5 gost

      Najbole so sposobni delavci keri ide zajtra delat pa se pela 5kmh več kak je po predpisi ka je mi napijšejo kazen. Znamo kakšne so plače delavcev v prekmurji katastrofa vglavnun pa še tou jim za nekši mali prekršek pomurski policaj odvzame da ide v dobrobit države sramota biti policaj na takši način nej hvala živeli velike ribe.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.