https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

32-letnik po brutalnem pretepu na soboškem postajališču okreva po operaciji

20.12.2017 ob 12:00  

»Veseli december« ni bil nič kaj vesel za 32-letnika iz Goričkega, ki so ga 3. decembra ponoči brutalno pretepli neznanci.


Zgodilo naj bi se okoli pol tretje ure zjutraj, ko je Goričanec na avtobusni postaji v Murski Soboti čakal, da ga po zabavi pride iskat partnerica. Med čakanjem so k njemu ppristopili neznanci. Kot poroča Pomurje.si, ti niso govorili slovensko, od njega pa so z grožnjami zahtevali denar. 32-letnik se jim je uprl, nakar so se nanj spravili s pestmi, z njim pa naj bi obračunavali tudi s palicami in tolkli po njem.

Poškodbe so bile tako hude, da je pretepeni nujno potreboval operacijo. Policija je potrdila, da obravnavajo napad neznanih storilcev in dejanje obravnavajo kot sum storitve kaznivega dejanja ropa in hude telesne poškodbe. Več pa zaradi preiskave, ki je v teku, še ne razkrivajo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.12.2017 ob 13:46 gost

      Ista fora že lani pred spartakuson. To so cigani iz srbije ka na čarno živejo v sloveniji med našimi ciganami. Takših primerov je bilo že več po Soboti. 3-4 v grupi, te pa iščejo žrtve kere so same in ga najprlej žicajo ža keš te pa batine. Enoga mojoga sorodnika so lani pred spartakuson nasekali tak ka je tudi mogo v bolnico. Najprej so ga pejneze žicali, dečko se je sposro pa jin je dao, samo očitno so pričakovali več pa so ga te totalno spotrli. Gučijo sbrsko in se repenčijo na pune. Upajo pa samo na tiste ka so sami, gda sta dva se že bojijo.

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.12.2017 ob 20:36 gost

        Žalostno, toliko o tem koliko smo pred zakonom vsi enaki . Policija očitno ve za koga se gre in ne ukrepa, zakaj je temu tako ? Morda je že rasizem če pripreš kriminalca Roma ?

        4 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      20.12.2017 ob 14:12 Blabla gost

      Pa kamere so znankar na postaji. Pa naj objavijo tou drhal. Ka mo vidli te te "junake".

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.12.2017 ob 14:43 Wingman gost

      In naša policija po 'samo' 17 dneh ugotovi, da bi to lahko bil 'sum' hudega kaznivega dejanja !!! Genialno, ni kaj !!!

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.12.2017 ob 16:59 gost

      Če so cigani iz srbije verjetno policija ve kje pri naših ciganih se nahajajo

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      20.12.2017 ob 17:04 jpp gost

      to vedno kaka skupina najmanj 2, vedno ljudje ki niso samozavestni, imajo nizko samopodobo, se spravljajo na druge pogosto šibkejše od sebe ker išejo potrditev da so nekaj več , ampak nekaj več si če si pošten in ne obsojaš vsakega ki ni kot ti...

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      20.12.2017 ob 17:17 Joško gost

      Ge ste policija? Ka spite? Ropi, pretepi, požigi...vij pa nika...

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.12.2017 ob 18:08 gost

        Zadeva je taka, da direktor skrbi, da je red v Spartakusu. da mladoletni vinjeni pridejo varno iz Spartakusa, ter, da se v času nogometnih tekem Mure v okolici stadiona kaznuje parkirana vozila, katera mu v bližini njegovega doma jemljejo pogled na čudovit gozd. Drugo vse zraven tega še ne more nadzorovat, ker je s tem preveč obremenjen in mu škodi na psihičnem nivoju.

        7 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.12.2017 ob 20:15 gost

        Maš praf, ove je rejsan psihič, nej san mogo vrvate, ka se skriva za ten obrazom psihopat.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      20.12.2017 ob 19:32 ciganjscek gost

      Policija vodi nadzor nad romskimi naselji, verjetno preventivi,ker ce bi bil malo represivni bi ze taksni primeri v roku nekaj vor reseni ali pa ze v zacetki preprecaeni,Clovik sobi obcute pa ne van ato se koga boji.Sto je na PP odgovoren , da se o podobnij dogodkih pocasi dela.Koga je straj : policijo ali pa tistih steri jih vodijo.Trebej zacnoti od kontrole prometa pa dale,pa male prekrskekaznovati.Pitanje je kak so nisterni romi sploj napravili soferski izpit , so meli teorericni del pa voznjo z prilagojenin ucnin programom? Gda de se zaostrila pa bole s strani policije upoaba zakona zaostrila,do taksni posamaezni ki povzrocajo tezave pri skrbi za javno varnost,stisnjeni na ozji prostor te paso lejko tak kak ribe v mrezi hitro na policajSkih rokajin nej jih po par minutaj spustiti iz rouk,spitavati spitavati, spitavati.Gda de da stisnolo na WC de ze povedoka zna o zadevaj . Samo steri policaj si to vupa?

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        20.12.2017 ob 20:18 gost

        Negda so v Soboti bili miličari kak debeli Mlinarič, keri je san šou na Puščo pa so vsi cigani mirno stali. Zdaj pa enoga iščejo pa moreta prijti dva kombija specialcov iz Ljublane ka lokalni policaji ne uspajo sami k ciganon.

        10 0 Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      20.12.2017 ob 20:41 gost

      na puščo pa jih iskat de jih skriva rudaš te cigane policija ne upa morajo priti iz ljubljane specijalna enota ka red napravi te naši policaji so samo zs velko plačo in ti bosanski cigani živijo tu na črno yo ve policija in njihov šef samo se noče trgat z ciganami res v nočni policaji spijo ka jih nišče ne vidi

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        21.12.2017 ob 10:05 občan gost

        Policaje so najbolj močni v krožnem križišču na Lendavski, kjer upokojence čakajo za varnostni pas. Tam se kažejo mišice in se polni statistika za šefe v pisarnah.

        8 0 Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      21.12.2017 ob 7:02 beda gost

      cigo se pripelo z merđijon vu stopo pa z pištolo v zrak bang bang pa pravo ote što vupa.....

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      21.12.2017 ob 7:26 Ciganjscek gost

      Leta 1974 so za silvestrovo tamkajsnji romi ka so milicari zaradi ostarjaskog pretepa zaprli enoga od nji napadnoli postajo milice v Moscancih,pa je dezurni san pa je pouzvo Soboto pa so se zkobijon pripelali stari Pahor,Drole pa Mlinaric pa so jih lekar v desetih minutaj razmetali pa kelko jih je lejko hodilo odpelali v zatvor,ostali pa v staro bolnico. Bilou je ostro na enoga milicara so prisli 4 Romi. Vec nikdar nej blo cirkusov.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      21.12.2017 ob 8:20 gost

      Nej gučati nika na pamet,če ne vejte kak je bilo in kak je zaj.Ges van leko poven za eno 20 let nazaj,san bil na Pušči na JRM-ji dostakrat,pa san nigdar nej mel nikše probleme pa nikše nevole.Se,se da zgučati pa zmeniti,če nej te pe malo ostreje nastopiš. Še zdaj vupan iti na Puščo brez problemov in moran povedati,da san tan tudi spozno nekaj dobrih kolegov,ki morem reči so bolj socializirani od večine ljudi.

      1 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      21.12.2017 ob 10:02 Pucončare gost

      Ivančič bau rejšo vse probleme! On je najbole sposoben Policaj na svejte. Vse smeti njeme idejo pod preprogo. Resno je zelo uspešen .

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      21.12.2017 ob 12:34 gost

      glejte to je absurd kaj delajo tu cigani delajo samo fektarijo tepejo narod delaven ki za njih delajo ta lahko dobijo velke podpore in doma sedijo in ogrok samo hodijo.krast policija se jih boji evo primer ko so napadli in pretepli tega človeka ki je se vračal z zaključka ob konco leta in se je komaj ubranil od teh ciganov da je pobegnil v hotel nazaj kjer je varnostnik rešil država in občina se naj preseli na puščo in ševečje podpore naj da in vse za šenki zgradi kanalizacijo do elektrike intd

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      23.12.2017 ob 12:30 občan gost

      me zanima zakaj policija še ni imela tiskovno konfrenco za medije o napadu na avtubusni postaji in rudaš še nej dal izjave za javnost o teh napadalcih baje so z bosne te cigani in na pušči živijo med prekmurskimi ciganami

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.