https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Božično senje privabilo v Mursko Soboto številne obiskovalce

Murska Sobota, 21.12.2017 ob 7:00  

Včeraj se je pričelo praznično decembrsko dogajanje tudi v Murski Soboti. Na Slovenski ulici bo potekalo vse do petka Božično senje s številnimi stojnicami in bogatim dogajanjem v popoldanskih urah.

 

Tridnevno Božično senje, ki ga pripravljata Mestna občina Murska Sobota ter Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota bo potekal vse do petka. Na Slovenski ulici, ki je zaprta za promet, lahko kupite rokodelske izdelke 20 lokalnih ustvarjalcev ter se okrepčate z jedmi in pijačo  v osmih hiškah, v katerih skrbijo za kulinarično ponudbo. V popoldanskih urah bodo program vsak dan obogatili z nastopi vokalnih skupin, programom za otroke in večernimi koncerti. V petek pa bo najmlajše obiskal Dedek Mraz. 

Včeraj so za dogajanje poskrbeli najmlajši, ki so se v spremstvu staršev podali do Slovenske ulice z lučkami. Nato pa so nastopili otroški pevski zbori Vrtca Murska Sobota. Sledila je predstava Čarobna smrečica Glasbenega gledališča Melite Osojnik in nato še koncert Take Nine Orchestra.   

Kaj se bo dogajalo danes in jutri?

Četrtek:
11.00 - 16.00 druženje, glasba, stojnice, gostinska ponudba

16.00 - predstava za otroke: Novoletni vrtiljak, Sten Vilar

17.00 - koncert Okustični

18.00 - koncert Moške vokalne skupine Aeternum 

Petek:
11.00 - 16.00 druženje, glasba, stojnice, gostinska ponudba ...

16.00 -  predstava za otroke: Maček Mačkursson, Svetlana Makarovič in prihod Dedka Mraza
17.00 - koncert Vokalne skupine Beletinke

18.00 - koncert Moirissimo

Več fotografij v spodnji fotogaleriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      21.12.2017 ob 8:26 Gost gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      21.12.2017 ob 8:40 gost

      Spoštovani/a, avtor/ica članka. Če bi na slovensko ulico prišli malo prej, bi lahko videli, poslušali in fotografirali tudi učence iz OŠ II, ki so z lepim petjem in igranjem otvorili včerajšnjo dogajanje na Slovenski ulici. Gladko ste jih prezrli in jaz temu rečem polovičarsko novinarstvo oz. raje se lotite kakšnega drugega posla. Brez zamere in lep pozdrav.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.12.2017 ob 10:40 gost

      Partizana Đurova pa ni.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.