https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

Katera pa je vaša najljubša knjiga?

28.12.2017 ob 7:10  

Na portalu Pomurec.com smo vam v preteklosti že predstavljali  različne knjižne predloge. Zanima pa nas, katere so tiste knjige, ki so se našim bralcem najbolj vtisnile v spomin.


V dolgih zimskih večerih še kako prav pride kakšna dobra knjiga, ki vsaj za nekaj časa razvname našo domišljijo in nas popelje v nov svet. Naj bo to ljubezenski roman, kriminalka, biografija, pravljica, fantazijska knjiga, potopis, zbirka pesmi, ali pa morda kuharska knjiga ali priročnik, vsaka med njimi razkriva svet zase.

Tokrat nas zanima, katere so tiste knjige, ki so najbolj navdušile vas. Lahko so to knjižne novosti ali pa »čista klasika« … Svoje predloge delite z drugimi bralci našega portala in tako k branju spodbudite tudi druge.

Foto: www.freeimages.com

Vabimo vas, da svoje predloge zapišite v komentar pod članek, ali pa pod povezavo do tega članka na našem Facebook profilu. Zapišite naslov dela, avtorja, pripišete pa lahko tudi, zakaj vam je ta knjiga tako ljuba.

Delite svoje predloge in s tem v svet pisane besede spodbudite tudi druge! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.12.2017 ob 8:39 gost 1 gost

      Rod jamskega medveda

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.12.2017 ob 12:51 gost 13 gost

      Skrivno življenje dreves!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.12.2017 ob 18:48 AUS gost

      knjige.... ivana Krambergera

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.