https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Pomurka Milena velika zmagovalka letošnje Kmetije

23.12.2017 ob 10:00  

Včeraj smo na malih ekranih spremljali zaključek letošnjega resničnostenga šova Kmetija. V velikem finalnu je Pomurka Milena premagala nasprotnico Majo in si tako priborila 60 tisoč evrov.


Milena Žižek prihaja iz Grab pri Ljutomeru, stara je 44 let. Po poklicu je gostinska tehnica, ki pravi, da svoje delo jemlje kot svoj hobi. Gostinka, vešča dela na kmetiji, kjer je sicer tudi odraščala, je v 70 dneh bivanja na kmetiji v dvobojih premagala druge tekmovalce, v finalnem tednu pa je bila s strani finalistov in nekdanjih prebivalcev kmetije izbrana za drugo superfinalistko.

Z Ljubljančanko Majo se je pomerila v treh preizkušnjah. Potem ko je Maja pokazala nekaj več znanja v poznavanju sotekmovalcev kmetije, pa je bila Milena močnejša in spretnejša v preostalih dveh dvobojih in si tako priborila veliko nagrado v višini 60 tisočakov.

In kaj je povedala Milena po zmagi?

»Jaz zmage nisem pričakovala, rekla pa sem vedno, da se bom borila do konca. Borila pa sem se za svojo hčerko. To je bil moj cilj, ona me je spodbujala, mi stala v oporo, kljub temu, da je v Avstraliji. Njena pisma in misel nanjo mi je dal zagona Daj Milena bori se, samo za njo. Dva meseca je dolgo, da ne slišiš svojega otroka ali pa otrok svoje mame.«

Kot je pojasnila, hčerka študira v Avstraliji, kar je finančno velik zalogaj in ji bo s prisvojeno nagrado lahko pomagala pri študiju.  »Drugače pa, mogoče si kaj shranim, pa kupila si bom audi Q5. Rabljenega. To je bila moja življenjska želja, ostalo pa bomo videli, kako bo,« je zaupala skromna Prlečka, kaj bo storila z denarjem. Povedala je, da bo nekaj denarja podarila tudi prijateljem finalistom, in sicer Deji, Tamari in Mitju. Nekaj pa želi dati tudi Janu, »ki je krivec za to, da sem jaz danes zmagala. Moj izgubljeni sin s kmetije bo tudi nekaj dobil. Če drugo ne, eno zaušnico, ker me je namočil v to,« se je pošalila v intervjuju po zmagi.

Foto: 24ur.com

Pa je bila to najtežja preizkušnja v življenju?

»Ni najtežja preizkušnja v življenju,« pojasni  Milena in nadaljuje: »Sem imela dosti vzponov in padcev in sem se vedno nekak pregurala, tako kot tudi zdaj. Ampak dva meseca, ko si izolirani, ne moreš do telefona, do domačih, nič. To je grozno. Jaz sem vmes obupala, jokala, ampak ni me sram,« je povedala o sami preizkušnji. Dogajanje na kmetiji pa povzela z besedami: »Boli me džoka za vse skupaj, glavno da sem jaz zmagala.«

 

Vir: 24ur.com

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.