https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Judo klub Štorkljice Murska Sobota z novimi prostori

Murska Sobota, 25.12.2017 ob 11:00  

V soboto, 23. decembra 2017, je v prostorih BTC-ja v Murski Soboti potekala svečana otvoritev nove dvorane Judo kluba Štorkljice Murska Sobota in predstavitev delovanja kluba.


Judo kot borilna veščina in tekmovalni šport imata v Murski Soboti dolgoletno tradicijo. V Judo klubu Štorkljice Murska Sobota, ki je bil ustanovljen 31. julija 2014 in sedaj v klubskih selekcijah trenira okrog 97 mladih judoistk in judoistov, so združeni tradicija, dolgoletne tekmovalne izkušnje in nov moderen pristop k vadbi in poučevanju. V klubu so se združili nekdanji uspešni tekmovalci in trenerji, ki želijo svoje znanje in izkušnje prenesti na mlade judoistke in judoiste.

Vizija kluba je postati glavno središče juda v Prekmurju. S tem namenom že na vsakem treningu trenerji skupaj z mladimi judoistkami in judoisti marljivo ter usmerjeno vadijo. Poleg vzgoje uspešnih tekmovalcev je klubu pomembno, da bodo člani uspešni v življenju, kar je nenazadnje tudi cilj vzgoje in dela z mladimi.

Otvoritev nove vadbene dvorane so začeli s slovensko himno v izvedbi Katarine Šebök in Tare Jug. V glasbenem programu je nastopil še Miha Kavaš na violini z večnimi Spominčicami.

Uvodni nagovor je pripadel Zoranu Kosu, predsedniku Judo kluba Štorkljice, nekdanjemu uspešnemu judoistu, danes pa mentorju mladih judoistov. V nadaljevanju so spregovorili predsednik Judo zveze Slovenije Darko Mušič, Stanko Kerčmar, predstavnik Olimpijskega komiteja Slovenije, ki je spregovoril v imenu predsednika Olimpijskega komiteja Slovenije Bogdana Gabrovca, Boštjan Berlak, podžupan Mestne občine Murska Sobota in Mitja Horvat, direktor BTC City Murska Sobota

Za male in velike otroke je ob koncu sledil poseben obisk, Božiček s spremstvom.

Več fotografij v spodnji galeriji …  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.