https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Avto Rajh ponovno Citroënov koncesionar leta

29.12.2017 ob 7:05  

Uvoznik vozil znamk Citroen in DS – C AUTOMOBIL IMPORT d.o.o., je pred dnevi podelil nazive najboljšim članom prodajno-servisne mreže Citroen. Kot najboljšega je ponovno izbralo AVTO RAJH. Podjetje je sočasno prejelo tudi zmagovalni naziv v podkategoriji Najboljši koncesionar na področju Financiranja.

Direktor, g. Dušan Rajh, je ob razglasitvi rezultatov povedal: Hvala celotni ekipi za trud in vsem strankam za zaupanje. Smo hvaležni in ponosni, da smo del odlične Citroen mreže. Veseli me, ker skozi delo z znamko Citroen vsako leto ponudimo nove modele vozil, inovacije in tehnologije. Stranke dobijo zanimive in kvalitetne avtomobile pod ugodnimi pogoji."

Priznanje Najboljši koncesionar se podeli članu mreže Citroen, ki dosega najboljše rezultate in se aktivno ukvarja z fizičnimi in poslovnimi strankami na področju prodaje in poprodaje. Ter seveda izkazuje strast in zvestobo do znamke Citroen.

Znamki Citroen in DS na slovenskem trgu tudi sicer zaključujeta uspešno leto 2017. V prihodnje ostaja prva prioriteta delati v prid in zadovoljstvo končnih strank – kupcev, lastnikov in voznikov vozil Citroen in DS.

Obe znamki izstopata iz povprečja po obliki in tehnologiji. V vozilih se čuti novo, drzno razmišljanje. V salonih se upoštevajo predlogi strank in ideje sodelavk in sodelavcev. Spodbuja in stavi se na rast ter napredek celotnega kolektiva. Tako bo tudi v 2018.


    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.