https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Fran Levstik: Kdo je napravil Vidku srajčico

Kdaj: Torek, 16.01.2018 ob 10:45

Kje: Murska Sobota, Gledališče Park

Fran Levstik: Kdo je napravil Vidku srajčico, Lutkovno gledališče Ljubljana

četrta predstava Lutkovnega abonmaja 2017/18

Režija: Eka Vogelnik.

Nastopajo: Maja Kunšič, Iztok Lužar/Matevž Müller.

Tankočutna predstava, nastala po pravljici Frana Levstika, oživlja eno najlepših dragotin iz domačega literarnega sporočila.

Neko poletje si Videk strga svojo edino oblekico. Ker so doma revni, je to velik problem. Bo Videk ob pomoči ovčke, grma, pajka, raka in ptička končno dobil svojo novo srajčko?

Predstava traja 35 minut.

Cena vstopnice: 5 EUR

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.