https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Eddie Vedder & Kurt Cobain tribute

Kdaj: Sobota, 20.01.2018 ob 21:00

Kje: Murska Sobota, Bunker

Končno nam je uspelo!!! Po skoraj enoletnem trudu in neštetim e-mailom, klicom, prošnjam … nam je končno uspelo združiti dva izvrstna vokalista skupin Pearl Jam Tribute in Nirvana Tribute, ki sta že bili gostji v Bunkerju. V kvaliteto obeh vokalov ste se lahko prepričali vsi, ki ste bili na teh dveh koncertih, zdaj pa vam in vsem novim poslušalcem ponujamo verjetno neponovljivo, enkratno priložnost, da se obema pevcema pridružite na unplugged koncertu posvečenemu še enemu na žalost prezgodaj preminulemu izvrstnemu vokalistu iz grunge scene Chrisu Cornellu. Koncert bo splet največjih hitov skupin Pearl Jam, Nirvana, Soungarden, Audioslave in Chrisa Cornella. Prvič in zadnjič in to le v Bunkerju.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.