https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Trgovina BODY EM - družinsko podjetje, kjer prisluhnejo željam strank

Skakovci, 11.01.2018 ob 7:00  

V sklopu projekta Pomurske novice vam predstavljamo trgovino BODY EM – družinsko podjetje, kjer prisluhnejo željam strank.

 

Zgodba trgovine BODY EM iz Skakovec se je začela 1. oktobra 1997, ko so odprli trgovino z oblačili na 40 kvadratnih metrih, kar na domačem dvorišču. Pred tem je bila lastnica Ema Metrük šestnajst let zaposlena v nekdanji tovarni Mura, kjer je opravljala krojenje malih delov. V sebi je vedno nosila željo po lastni trgovini in ljubezen do oblačil. Seveda so ji tistega časa odsvetovali, da bi šla na svoje, a poslušala je svoj notranji glas in bila odločena, da odpre svojo trgovino z oblačili. Ime za trgovino je izbrala čisto spontano, med vožnjo po soboških ulicah ji je na misel prišla angleška beseda za telo - BODY, ki je vsekakor povezano z modo, saj na telo nadenemo oblačila. Dodala pa je še EM, začetnici svojega imena in priimka, Ema Mertük.

Leta 2001 so se lotili gradnje novih, dodatnih prostorov in 2003 so se preselili v nov objekt, kjer danes predstavljajo svojo bogato ponudbo kar na 300 kvadratnih metrih. Že od vsega začetka prisegajo na raznovrstno in kakovostno ponudbo oblačil. Tako je v njihovi pestri ponudbi moč izbirati tudi med številnimi kakovostnimi slovenskimi proizvajalci, kot na primer Lisca, Komet, Antex, Textop, Top tekstil.

Kupec je pri njih na prvem mestu, zato z velikim veseljem prisluhnejo njihovim željam. Za njih ni ovir niti pri konfekcijskih številkah, saj strankam po naročilu sešijejo tudi določena oblačila v večjih konfekcijskih številkah. Prav tako pri njih kupljeno blago po potrebi tudi brezplačno skrajšajo. V njihovi ponudbi najdete klasična oblačila, ženske kostime, bluzice za razne priložnosti, moške srajce, nogavice, oblačila za otroke, delavska oblačila, hišni tekstil, črnino in še marsikaj.

Trgovina BODY EM je družinsko podjetje, ki ga odlikuje domačnost in prijaznost zaposlenih. Lastnici Emi je vsa leta stal ob strani mož Jože, ki se letos odpravlja v zaslužen pokoj. V trgovini sta zaposlena tudi hčerka Jasmina in sin Matej. Vsak dan znova se trudijo, da ugodijo željam strank in da so le-te ob njihovem obisku zadovoljne in dobro postrežene. Prav zaradi tega nenehno širijo in prilagajajo svojo ponudbo ter sledijo trendom, predvsem pa povpraševanju in željam strank.

Trgovina BODY EM je letos praznovala 20-letnico delovanja in ob tem so pripravili tudi slovesnost. Vsako leto pripravijo dan odprtih vrat in kupce razveselijo s posebnimi ugodnostmi, ki jih tudi sicer čez leto ne manjka.

"Nikoli nisem razmišljala, da ne bi zmogla ali da bi prenehala z delovanjem. Vedno sem gledala naprej, imela vizijo in verjela, da človek zmore, če sta prisotni volja in vztrajnost. Rada delam z ljudmi, jim svetujem in seveda prisluhnem njihovim željam. V letu 2018, v katerega smo pred kratkim vstopili, želim, da bi bili ljudje pozitivni, da bi imeli delo, da bi se dobro počutili in imeli čim manj slabih misli,“ je za konec povedala lastnica Ema Mertük.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.