https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Se nam obeta nova pošiljka snega?

15.01.2018 ob 9:00  

Danes lahko še naletava sneg, a ob koncu tedna je mogoča tudi večja pošiljka snega.

Danes bo dopoldne pretežno oblačno, ponekod bo sprva še lahko naletaval sneg. Popoldne se bo začelo jasniti. Najvišje dnevne temperature bodo od -1 do 3 °C. 

Ponoči se bo od zahoda prehodno povsod pooblačilo in do jutra se bo meja sneženja že nekoliko zvišala. Ponekod bo začel pihati jugozahodnik. Najnižje jutranje temperature bodo od -6 do -1 °C.

Jutri bo predvsem na severovzhodu še delno jasno, drugod pa pretežno oblačno. Predvsem v zahodni in deloma južni ter osrednji Sloveniji bodo občasno padavine. Po nižinah bo večinoma deževalo. Jugozahodni veter se bo okrepil. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 6 °C, poroča Arso.  

Foto: Arhiv Pomurec.com

Konec tedna nova pošiljka snega

V sredo bo čez dan prehodno zapihal okrepljen severozahodni veter, nastalo bo nekaj ploh, nato pa se bo postopno jasnilo.

V četrtek bo sončno in suho, zapihali bodo vetrovi južnih smeri. Jutranje temperature bodo pod lediščem, čez dan pa se bo precej ogrelo.

Ob koncu tedna nas čaka novo poslabšanje, lahko tudi večja pošiljka snega.

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.01.2018 ob 9:47 šterc gost

      Dragi novinari saj pa je zima in zakaj delate takšno paniko okoli snega ? Mislim da še takrat niste živeli ko je bilo snega skoraj meter in mraz da je drevje pokalo v vasi po ulicah so pa vlekli samo smüko ,če sploh veste kaj to je ni bilo plügov kot dan danes

      18 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.01.2018 ob 10:40 gost

      Pa kaj ste obsedeni z tem snegom??? Prav kličete nesrečo. Ko zapade je nešteto prometnih nesreč, zaradi zdrsov pa nesposobne zimske službe, ki vedno z zamudo pluži. Jebo vas sneg, gda bo te se enkrat novinari skotali v jarek na snežnih cestah, te več nete klicali teh vaših jebenih belih pošiljk.

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.01.2018 ob 14:11 pipi gost

      Prosim lepo,naj nikak napiše šteri idiot to gor davle, pa lidi v paniko devle.Vepa,ge mi živimo v Sahari ali ge,vepa zima gej nej ali ka? Halo!

      10 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      16.01.2018 ob 21:11 Milči gost

      ......spadno je snejg na breg smo plužili vse po prek..........

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.01.2018 ob 16:15 snega ni gost

      No Pomurec com snega ni in ni kdaj bo po vašem ? Že davno ste napovedovali

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.