https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Akustični koncert: Tiho – Dan D

Kdaj: Četrtek, 15.02.2018 ob 19:00

Kje: Murska Sobota, Gledališče Park

Akustični koncert: Tiho – Dan D

Zasedba: Tomislav Jovanovič – Tokac (glas, kitara), Dušan Obradinovič – Obra (bobni), Marko Turk – Tučo (kitara), Nikola Sekulovič (basovska kitara), Boštjan Grubar (klaviature).

Novomeški Dan D ima več obrazov in vsi so pravi. Lahko je ena najprepoznavnejših slovenskih rokovskih skupin, ki niza hite, kot so Voda, Čas, Ko hodiš nad oblaki, Plešeš in podobni, lahko so akustični godci, ki pričarajo tih, intimen večer, lahko pa so drzni osvajalci neskončnih globin misli in širnih prostranstev glasbe, ki se razgaljajo prav do svojega DNA D.

Na odru Gledališča Park bodo potegnili iz kovčkov svoja nenavadna glasbila in vam odigrali Tihi koncert, eno svojih najuspešnejših in najbolj navdihujočih glasbenih popotovanj, ki mu morda dodajo še kakšno svežo noto.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.