https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Komedija 50 odtenkov ženske

Kdaj: Torek, 30.01.2018 ob 19:00

Kje: Murska Sobota, Gledališče Park

 

Komedija, ki razkriva "pravo" resnico o ženskah 

Ženske so slabše voznice, neprestano govorijo in so popolnoma nerazumne, ko pride »tisti čas« v mesecu. Obožujejo čokolado, rdeče vino in petje pod tušem. Ko se pokvari pralni stroj, takoj pokličejo strokovnjaka, za zamenjavo žarnice pa prosijo soseda ali svojega dragega. So vedno urejene in v zadnjem stilu z modo, na zalogi pa imajo nešteto parov čevljev. Najraje na svetu cele dneve pospravljajo in kuhajo ter v mislih načrtujejo svojo sanjsko poroko. JA, PA KAJ ŠE!?!?

Resnica o ženskah še nikoli ni bila tako zabavna, kot v tej komediji. Barbi se šali na lasten račun, brez dlake na jeziku ruši stereotipe in pove čisto vse!

Komičarka Barbi Šov: Nisem zmešana. Ženska sem!

Vabljeni, da se ji pridružite na njeni poti in se od srca nasmejite :)

Avtorica in igralka: Barbi Šov

Vstopnice: http://www.eventim.si/si/vstopnice/50-odtenkov-zenske-murska-sobota-gledalisce-park-1013313/performance.html, Petrol, Pošta, OMW

Organizator: Talija gledališče 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.