https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

VIDEO: Nika Zorjan razveselila oboževalke

19.01.2018 ob 6:05  

Prekmurki Niki Zorjan oboževalk in oboževalcev ne manjka, kar dokazuje tudi to, da je na druženje povabila štiri oboževalke in z njimi pripravila videoposnetke. Vse oboževalke pa je zapeljala tudi z njenim novim VW Polo beats. 

Nika je v prvem videoposnetku na druženje povabila oboževalko Lucijo, s katero se je odpravila k frizerju, kjer je bilo vsekakor zabavno. Za roza barvo pričeske, pa se je odločita tudi Nikina oboževalka. V drugem videoposnetku se je Nika skupaj z oboževalko odpravila po nakupih. 

Z oboževalko Lano in radijsko voditeljico Jano Morelj se je Nika podružila ob kavi, kar prikazuje tretji videospot. Skrita želja pa se je izpolnila oboževalki Maji, saj jo je Nika presenetila pred njenim domom in jo peljala na svoj koncert.

Vse štiri videoposnetke, ki so nastali v sklopu Nikinega druženja z oboževalkami, si lahko pogledate spodaj. 

Foto: FB Nika Zorjan

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.01.2018 ob 8:19 gost

      Ka ste nouri kakse veselje😣😣😣 zaj smo ze dugo nika nej culi od zvezde prekmurja😣😣😣

      13 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.01.2018 ob 10:25 gost

      Ka je njej oča malar, te joj naj vsakši mejsec kakšo drujgo farbo napoka na lase, ka je že dosadna s tauf ala nk Maribor.

      11 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.