https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Pokažimo svojo dobrosrčnost in pomagajmo Sanji

19.01.2018 ob 13:25  

Sanja Pertoci, 19-letnica iz Sovjaka se bori s hudo ter redko obliko raka – osteosarkom. Ker po mnenju zdravnikov pri nas ne obstaja nobena terapija, ki bi omogočala zdravljenje te bolezni, njena družina išče vse možnosti zdravljenja v tujini. 


Pred štirimi leti je zdravljenje s kemoterapijo uspešno prestala, vendar se je rak po treh letih in pol spet ponovil, a tokrat še v hujši obliki. Osteosarkom je namreč rak kosti, ki se pojavlja predvsem pri mlajših v področju kolena ali drugih dolgih kosteh.

Ker zdravljenje in nabava zdravil zanjo in njeno družino predstavljajo ogromen finančni strošek, se obračajo na vas in prosijo za kakršnokoli pomoč.

  Foto: FB Sanja Pertoci

V ta namen so odprli poseben transakcijski račun pri NLB: SI56 0234 1184 4948 579

Sanja Pertoci

Sovjak 18

9244 Sv. Jurij ob Ščavnici

Vsaka pomoč je izredno dobrodošla in se za njo iskreno zahvaljujejo.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.01.2018 ob 0:21 gost

      Zakaj pa zavarovalnica ne krije? Kaj je to za zakonov?

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.