https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Prvi Čokoladni vikend v Dvorcu Rakičan

Rakičan, 04.02.2018 ob 6:00  

V Dvorcu Rakičan je včeraj, 3. februarja, od 13. do 17. ure, potekal prvi Čokoladni vikend. Kulinarično-družabni dogodek je vseboval predstavitev, degustacijo in prodajo domačih čokolad in čokoladnih izdelkov, pa tudi bogat spremljevalni program za najmlajše ljubitelje čokolade. 


Na dogodku so se med drugim predstavili različni slovenski proizvajalci čokolade in čokoladnih izdelkov. Obenem so v kavarni Dvorca Rakičan pripravili ponudbo slastnih vročih čokolad z različnimi okusi, ki so bili na voljo po akcijskih cenah. Obiskovalci so lahko med drugim izbirali med čokoladami Martisan, ponudbo čokolad Posestva Passero, sladkostmi Hiše Tara in s čokolado oblitimi "edinimi pravimi Celecovimi medenjaki".

Za najmlajše čokoholike, so v sklopu Centra za družine Murska Sobota in Konjeniškega centra Dvorec Rakičan, pripravili pester program za otroke, ki je vključeval otroške delavnice in animacijo. Največji junak konjeniškega centra dvorec Rakičan, poni Miško, je mlade nadobudneže prav tako pričakal pri dvorcu, upajmo pa na jutrišnje boljše vreme, da se bodo obiskovalci lahko zapeljali tudi v kočiji.

Prireditev Čokoladni vikend se bo v Dvorcu Rakičan nadaljevala še danes. Najmlajši obiskovalci se bodo lahko med 14. in 16. uro povzpeli na sedla grajskih konjev v maneži. Na svoj račun pa bodo prišli vsi ljubitelji dobre čokolade, obisk dogodka je tudi priložnost za nakup čokoladnih izdelkov za najdražje ali sladkega darila za Valentinovo. Če ste včeraj zamudili dogajanje na Čokoladnem vikendu, imate priložnost obiskati kulinarično-družabni dogodek v Dvorcu Rakičan še danes, v nedeljo 4. februarja.

  Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.02.2018 ob 18:36 rakičanec gost

      Super je bilo. Upam, da ne bodo opustili dogodka. Končno se v Rakičane neka dogaja.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.02.2018 ob 14:02 pikoš gost

      rakičanec ...... Raj na gradi fasado naj napravijo nej ka je tak grdi grad .Konji so podkovani ?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.