https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Predstavitev pametnih rešitev in orodij

Kdaj: Sreda, 21.02.2018 ob 13:00

Kje: Murska Sobota, Konferenčna dvorana PGZ (Klub PAC)

Vabimo vas na predstavitev pametnih rešitev in orodij vezanih na pametno proizvodnjo!

Dandanes veliko govorimo o pametnih tovarnah, pametnih izdelkih, mobilnosti, logistiki itd., kar je nedvomno cilj proizvodnje v prihodnosti in posledica povezanega sveta. Proizvodni procesi, ki bodo krmiljeni s pametnimi mrežami in pametnimi sistemi bodo imeli v prihodnje velik vpliv. Pametna proizvodnja bo vodena s pomočjo inteligentnih programskih orodij, ki bodo povezana s pametnimi orodji in stroji ter napravami. Na dogodku bodo podjetja predstavila njihove pametne rešitve in orodja, ki so jih vpeljala v svoj proizvodni ali poslovni proces. Ne zamudite zanimivih predstavitev dobrih praks vezanih na pametno proizvodnjo.

Zaradi lažje organizacije dogodka, vas prosimo, da nam morebitno prisotnost na dogodku sporočite na mail: tjasa@p-tech.si ali na tel.: 02 5308 200.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.