https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Trenutno aktualna prosta delovna mesta v Pomurju

16.02.2018 ob 6:00  

Tudi ta teden smo za vas pregledali ponudbo prostih delovnih mest v Pomurju, razpisanih na spletnih straneh Zavoda za zaposlovanje in izbrali zanimivejša delovna mesta.


LOGISTIS Ljutomer, podjetje za transport in logistiko d. o. o. išče administratorja za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna, srednja splošna, višješolska (prejšnja) ali višja strokovna izobrazba. Delodajalec od kandidata pričakuje osnovno znanje angleškega in nemškega jezika ter vozniški izpit B kategorije. Prijave zbirajo do 21. 2. 2018.

KOMUNAPROJEKT družba za projektiranje, urbanizem, inženiring in posredovanje d. d. išče arhitekta za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 2. stopnje ter visokošolska univerzitetna (prejšnja) izobrazba. Drugi pogoji so še: strokovni izpit za arhitekturno projektiranje, 5 let delovnih izkušenj pri vodenju projektov s področja arhitekture, samostojnost pri delu, smisel za planiranje, organizacijo, natančnost, doslednost ter znanje CAD programov, Revit-a in usmerjenost k BIM pristopu. Prijava je možna do 1. 3. 2018.

ARCONT, proizvodnja bivalnih enot d. d. išče 6 elektrikarjev za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba, elektrotehnika in energetika. Priporočene so tudi ročne spretnosti za delo z orodji. Prijava je mogoča do 19. 2. 2018.

ARCONT, proizvodnja bivalnih enot d. d. išče 2 projektanta za konstruiranje in obdelavo naročil za določen čas (6 mesecev) z možnostjo podaljšanje pogodbe za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 1. stopnje, visokošolska strokovna (prejšnja), strojništvo in obdelava kovin. Pogoj za izobrazbo je tudi dobro znanje nemškega jezika. Od kandidata se pričakuje poznavanje programskih orodij za konstruiranje in MS Office. Prijava je mogoča do 28. 2. 2018.

KOZMETIČNO-FRIZERSKI SALON SEVER, Vlado Sever s. p. išče frizerja za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba ter frizerstvo in kozmetika. Priporočeno je osnovno znanje nemškega jezika. Prijave zbirajo do 26. 2. 2018.

NAFTING, Projektiranje in svetovanje d. o. o. išče inženirja strojništva za določen čas (6 mesecev). Pogoji za zaposlitev so visokošolska izobrazba 2. stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja) izobrazba, strojništvo in obdelava kovin, dobro znanje angleškega in nemškega jezika ter vozniški izpit B kategorije. Od kandidata se pričakuje tudi zelo dobro znanje avtoCADa, poznavanje računalnika in inovativnost, odgovornost, samostojnost ter doslednost pri delu. Prijava je mogoča do 27. 2. 2018.

 

STORMO, storitve in montaža d. o. o. išče monterja strojnih inštalacij za določen čas (3 mesece), z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba, zaželeno je znanje nemščine.  Prijava je mogoča do 22. 2. 2018.

ŽIVALSKI VRT SIKALUZOO IN ZLATARSTVO,Todor Mitev s. p. išče 2 oskrbnika in vzdrževalca za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je vozniški izpit B in F kategorije. Zadostuje osnovnošolska izobrazba. Prijava je možna do 11. 3. 2018.

POŠTA SLOVENIJE d. o. o. išče pismonošo za določen čas (6 mesecev). Pogoj za zaposlitev je nižja poklicna izobrazba ter vozniški izpit B kategorije. Prijava je mogoča do 22. 2. 2018.

FAJN TIM, trgovina in storitve d. o. o. išče prodajalca za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrabrazba, ter vozniški izpit B kategorije. Prijava je mogoča do 21. 2. 2018.

ANTON VRBNJAK, nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji išče trenerja jahanja – hipoterapevta za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba, kmetijstvo, gozdarstvo in ribištvo. Od kandidata se pričakuje osnovno znanje angleškega in nemškega jezika. Prijave zbirajo do 22. 2. 2018.

OSNOVNA ŠOLA PUCONCI išče učitelja/profesorja zgodovine za določen čas (do 30. 6. 2018).Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 2. stopnje, visokošolska univerzitetna (prejšnja), izobraževanje učiteljev posameznih predmetov. Kandidat mora priložiti potrdilo o nekaznovanosti zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti ter da kandidat ni bil pravnomočno obsojen zaradi kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost. Prijava je mogoča do 16. 2. 2018.

    Komentarji

    1. gost
      16.02.2018 ob 9:58 delavec gost

      Ramadani nika ne nüca sužnjov ?

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      16.02.2018 ob 13:15 ramadan gost

      nica samo ženo njemi moreš posoditi za eno noč te boš delo 9 mesecev za 3.20 sužnji pomgrad pere denar prek njega

      11 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.