https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V soboto bo v Gornji Radgoni Murin dan

04.05.2011 ob 0:48  

Prostovoljno gasilsko društvo (PGD) Gornja Radgona v sodelovanju z Društvom Mura Rafting ter Prostovoljnim gasilskim društvom iz avstrijske Radgone (FF Bad Radkersburg) to soboto pripravlja mednarodno prireditev 4. dan Mure 2011.

Na prireditvi, ki so jo poimenovali „Mura nas povezuje – Die Mur verbindet uns“, bodo izvedli tekmovanje z raft čolni po reki Muri. Prireditev se bo začela v soboto ob 9.00 na relaciji med Termami Bad Radkersburg in mostom čez reko Muro med obema Radgonama. Pred začetkom bodo zbirali prijave tekmovalnih ekip na zbirnem mestu v Gornji Radgoni, in sicer pred Cvetličarno Mirjana na Jurkovičevi ulici. Prijavite se lahko z izpolnjeno prijavnico, ki jo najdete v spodnji priponki.

Tekmovanje po dolžini dobrega kilometra reke Mure bo potekalo v kategoriji rafting čoln (posadka s 6 + 1 člani ekipe) na relaciji Terme Bad Radkersburg (Avstrija) – vodomerna postaja Gornja Radgona (Slovenija).

Komentarji

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.