https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Voznikoma zasegli dva osebna avtomobila

23.02.2018 ob 7:40  

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali sedem prometnih nesreč, v katerih so se štiri osebe lahko telesno poškodovale, dve tatvini, goljufijo in kršitev nedotakljivosti stanovanja.

Policisti so poleg tega obravnavali še štiri kršitve javnega reda in miru, voznikoma zasegli dva osebna avtomobila, ker za vožnjo nista posedovala vozniškega dovoljenja ter dva primera povoženja divjadi.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali čez dan na celotnem območju policijske uprave.  

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.