https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Nasilnežu izrekli prepoved približevanja

27.02.2018 ob 8:00  

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali dve prometni nesreči, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, tri tatvine, poškodovanje tuje stvari, izsiljevanje in nasilje v družini.

Nasilnežu je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja. Poleg tega so policisti obravnavali še štiri kršitve javnega reda in miru ter tri primere povoženja divjadi.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.   

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.