https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

VIDEO: Prekmurec Niko Karo posnel nov videospot z Natalijo Verboten

Ljubljana, 03.03.2018 ob 6:05  

Prekmurski videoproducent Niko Karo, ki mu je uspelo prodreti v svet snemanja, režije in montaže videospotov, je posnel novi videospot s slovensko pevko Natalijo Verboten.


Prekmurec Niko Karo je prodrl na slovenski medijski trg s številnimi uspešnimi sodelovanji, tako glasbeniki posamezniki kot tudi glasbenimi skupinami. Med drugim je sodeloval in ustvaril videospote za pevko April,alpsko smučarko Tino Maze, prekmursko pevko Niko Zorjan, Tanjo Žagar in Tinkaro Kovač, če omenimo le nekatere izmed njih.

Priljubljena slovenska pevka Natalija Verboten, pa je po petih letih glasbenega premora, malo pred valentinovim svojim poslušalcem podarila novo skladbo z naslovom "Del mojega srca". Izidu zvočnega posnetka skladbe je kmalu sledilo nastajanje promocijskega videospota, ki je tako kot glasba, bolj pripovedne in nežne tematike.

Foto: Niko Karo

"Niko je bil ves čas zelo miren. Točno ve, kaj dela. Vzdušje na snemanju je bilo zelo sproščeno, ves čas smo se smejali in se zabavali. Vse je potekalo brez kakšnih zapletov. No, edino prvo kitico smo morali nekajkrat ponoviti, da sem besedilo odpela pravilno (smeh)", je o snemalnem dnevu z Nikom povedala pevka Natalija. 

Videospot prekmurskega videoproducenta si lahko pogledate na omenjeni povezavi:

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.