https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

GLOBALNO

Številni mobilni paketi pri Telekomu kmalu več ne bodo na voljo

02.03.2018 ob 6:05  

Uporabniki mobilnih paketov pri Telekomu bodo, od 1. aprila 2018, deležni ene večjih sprememb v paketih v zadnjem času.


Telekom bo namreč s 1. aprilom ukinil cel kup paketov in celotno ponudbo paketov preoblikoval v tri pakete. A razloga za slabo voljo ni, saj bodo uporabniki v večini primerov za manj denarja dobili več. Izjema so le naročniki paketa Dostopni A, ki bodo imeli namesto dosedanjih 120 minut klicev v EU, po novem le 20 minut klicev v EU. Bo pa Telekom pri paketu Dostopni A naročnikom dal dodatnih 10 GB prenosa podatkov (skupaj torej 30), a od tega bo po novem mogoče v EU gostovanju porabiti le 7 GB.

Novi paketi

V paket Dostopni A se bodo spremenili sledeči dosedanji paketi: EU neomejeni, Neomejeni A, Neomejeni C, Paket 2014, Paket 2015, Poslovni Neomejeni C, Povezani 2000, Povezani 2400, Povezani 300, Povezani 400 in Povezani 400 plus.

V paket Neodvisni B se bodo spremenili: Džabest 2000, Džabest 2000 za zmeri, Džabest Na polno, Džabest Na polno za zmeri in Džabest Ruzak.

Naročnikom paketa Džabest 250 za zmeri pa se bo paket spremenil v paket Neodvisni A.

Prav tako od 1. aprila ne bodo več možne naslednje dodatne storitve: Ura pogovorov v druga omrežja, Tri ure pogovorov v druga omrežja, Večerni in vikend pogovori, Večerni in vikend pogovori2, Neomejeni pogovori v mobilno omrežje Telekoma Slovenije, SMS S, SMS M, SMS L, Internet Itak, Družinska vez in Družinska vez M4.

V paketu Neodvisni A se bo dodatna storitev Internet Itak spremenila v SIM 2 z mesečno naročnino 8,99 evra z DDV. V paketu Neodvisni B se dodatna storitev Internet Itak spremeni v SIM 2 Mladi z mesečno naročnino 10,00 evrov z DDV in dodatno količino 50 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije.

Vsem tistim naročnikom, ki imajo sklenjeno podrejeno naročniško razmerje Druga številka z nosilnim naročniškim paketom Neomejeni C ali Poslovni Neomejeni C se bo podrejeno naročniško razmerje Druga številka spremenilo v Druga številka – Brezskrbni. Ob nespremenjeni mesečni naročnini uporabniki Druga številka – Brezskrbni pridobijo količine nosilnega paketa Dostopni A, poroča Žurnal24.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.