https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

Na materinski dan se bodo povezali narodi treh dežel

12.03.2018 ob 6:10  

V tem mesecu bomo obeležili že drugi dan, ki bo posvečen ženskam. Prvi 8. marec je že za nami, sledi še 25. marec, materinski dan, ki je neformalen praznik posvečen materam.

Na materinski dan, 25. marca, ste vabljeni na GALA VEČER TREH DEŽEL, ki bo v Gledališki in koncertni dvorani Lendava ob 17.00.

»Bodimo ponosni, da smo, ker če ne bi bilo naših mater, tudi nas ne bi bilo,« je na enem izmed javnih dogodkov povedal Grega Farkaš, idejni vodja projekta GALA VEČERA TREH DEŽEL. Tovrsten dogodek je prvič v Lendavi in želijo si, da bi v prihodnje postal tradicionalen.

Na koncertu, posvečenem predvsem našim materam in vsem, ki jih spoštujemo, želijo med drugim tudi povezati narode, ki živijo na stičišču Slovenije, Hrvaške in Madžarske. Zato so se odločili, da iz vsake izmed naštetih držav povabijo nekaj popularnih glasbenih izvajalcev, ki bodo pričarali prijetno, zabavno in nepozabno vzdušje.

Na pobudo »starega mačka« iz zabavno-glasbenega sveta, Geze Farkaša, znanega pod sloganom »Geza se zeza«, bodo na GALA VEČERU TREH DEŽEL v Lendavi nastopili: legenda narodno-zabavne glasbe Alfi Nipič, večno zimzeleni Jasmin Stavros, madžarska glasbena skupina Zala Zenekar, Tamburaši in folklora HKD Pomurje, Komorni pevski zbor Vita, medžimurska legenda Ivan Mezga, številni ljudski pevci in pevke ter še v Sloveniji neodkriti, eden izmed prvih glasov Hrvaške, Mirko Švenda Žiga.

Za obiskovalce so pripravili številna darila, kot so počitnice na Hrvaškem in vikend paket na Madžarskem. Vsak obiskovalec prejme tudi glasbeno zgoščenko za spomin. Poskrbljeno bo tudi za pijačo dobrodošlice, uro pred koncertom.

Omejeno število vstopnic po ceni 15 EUR za GALA VEČER TREH DEŽEL OB MATERINSKEM DNEVU, 25. marca 2018, ob 17.00 v Gledališki in koncertni dvorani Lendava je že na voljo na prodajnih mestih.

Vstopnice lahko kupite na blagajni v Gledališki in koncertni dvorani Lendava in GEZA PUB-u v Beltincih. Lahko pa jih tudi rezervirate na telefonskih številkah 02 577 60 24 in 031 288 966 ter preko e-maila: otvoritve.prireditve@gmail.com.

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.