https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Zaradi obnove osrednjega trga v Murski Soboti popolna zapora ceste, spremenjeni tudi vozni redi Sobočanca

Murska Sobota, 12.03.2018 ob 12:00  

V Murski Soboti nadaljujejo z načrtovano prenovo mestnega središča in tako so danes pričeli s obnovo osrednjega trga v Murski Soboti.

Zaradi del bo vse do 20. maja 2018 popolna zapora Slovenske ceste v smeri Gornji Petrovci, Hodoš in Moravske Toplice. Obvoz je urejen, udeleženci v prometu pa bodite strpni in upoštevajte prometno signalizacijo.

Spremenjeni tudi vozni redi Sobočanca

Zaradi zapore na Slovenski ulici od 12. 3. 2018 naprej se  bosta mestni liniji SOBOČANEC namesto po Slovenski ulici izvajali po Gregorčičevi ulici, kjer bo omogočen vstop na postajališču Gregorčičeva in Gregorčičeva I. Za čas trajanja zapore Slovenske ulice vstop/izstop potnikov tako ne bo mogoč na postajališčih: Slovenska I, Slovenska II in Lendavska ulica. Potnike naprošamo, da uporabljajo druga avtobusna postajališča.

Ostali del linij se izvaja skladno z objavljenimi voznimi redi na avtobusnih postajališčih in avtobusni postaji, poroča Avtobusni promet Murska Sobota.

Več o prenovi mestnega središča najdete tudi TUKAJ.

Več fotografij v spodnji galeriji...

Fotogalerija

Komentarji

  1. gost
    13.03.2018 ob 17:49 imre herc gost

    Te avtobus vse skupaj cel dan odpelje in pripelje vsega 50--60 ljudij

    1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.