https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Želite živeti življenje, ki vam ga bo zavidalo 99 odstotkov ljudi?

04.04.2018 ob 20:00  

"Če boste živeli, kot ste do zdaj, bo vaše življenje enako, kot je bilo" -  Jim Rohn

Večina ljudi ne živi življenja, katerega bi radi živeli. Živijo takšno življenje, kakšno se od njih pričakuje, življenje, za katero mislijo, da morajo živeti. Glavni motivator jim je, da so sprejeti v družbi in da dohajajo sovrstnike. Kar precej pa jih pozabi na svoje sanje.

Rezultat tega je nenehno črpanje zdravja, vso to pretvarjanje pa je izčrpajoče. Večina prekomerno časa preživi na socialnih omrežjih ali uživajo v raznih substancah z namenom, da nadomestijo razliko. Trpijo jim odnosi in njihovo psihično zdravje je v nevarnosti.

Še tisti, kateri izgledajo, da imajo vse urejeno v življenju se pogosto pretvarjajo. Kot je Seth Godin napisal "Problem naše kulture je, da jih je večina sklenila pakt s hudičem. Zamenjali so genijalnost in umetnost za navidezno stabilnost."

Zavist ni pozitivna lastnost "Čas katerega preživite zavidanju drugim je čas, katerega so oni porabili za delo" je napisal podjetnik Jon Westenberg.

Ampak lahko si uredite življenje katerga vam bodo zavidali ljudje. Ker ima vsak svoj pomen uspeha je tu 5 najbolj pogostih imenovalcev za uspeh.

1. Močna, smiselna razmerja z družino in prijatelji.
2. Služba, katera nam da smisel in v kateri lahko izboljšamo svet.
3. Velika samozavest in ponos v sebe.
4. Finančna neodvisnost.
5. Trajna zapuščina.

S samo par preprostimi prilagoditvami lahko dosežemo neverjetne stvari.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.