https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Odlični uspehi pomurskih judoistov

Murska Sobota, 20.3.2018  

V soboto, 17. marca 2018, so se člani Judo kluba Štorkljice, Judo kluba Murska Sobota in Judo kluba Lendava udeležili 52. mednarodnega judo pokala Murska Sobota in 7. Memoriala Antona Tončka Kosa. Člani Judo kluba Lendava so tekmovali tudi na judo turnirju Grada Velika Gorica ˝Turopoljska frka˝. 

V soboto, 17. marca 2018, so se člani Judo kluba Štorkljice udeležili 52. mednarodnega judo pokala Murske Sobote in 7. Memoriala ANTONA TONČKA KOSA na Osnovni šoli 1 Murska Sobota. Tekmovanja se je udeležilo 200 tekmovalcev iz 26 klubov v starostni kategoriji U14 in U16. Dva tekmovalca iz Judo kluba Štorkljice sta prikazala odlične borbe, to sta:

U14 - dečki:

Uroš Bojnec, ki je dosegel 3. mesto do 60 kg

U14 - deklice:

Deja Borovič, ki je dosegla 5. mesto do 48 kg.

Tekmovanja so se udeležili tudi organizatorji tekmovanja Judo klub Murska Sobota, in so s svojimi tekmovalci dosegli naslednje rezultate: 

Kategorija U14 - dečki:

1. mesto: Pertoci Aljaž do 34 kg

2. mesto: Lang David do 55 kg

Kategorija U16 - dečki:

1. mesto: Küplen Blaž do 55 kg

Kategorija U16 - deklice:

3. mesto: Benkič Asja do 57 kg

Tekmovanja so se udeležili tudi tekmovalci iz Judo kluba Lendava, in so dosegli naslednje rezultate: 

Kategorija U16 - deklice: 

2. mesto: Ferencek Tamara do 52 kg

3. mesto: Božič Vanesa do 70 kg

Kategorija U16 - dečki:

3. mesto: Jaklin Samo do 73 kg

5. mesto: Žerdin Luka do 50 kg

Judo klub Lendava se je v kategoriji U10 in U12 udeležil tekmovanja JUDO TURNIR GRADA VELIKA GORICA ˝TUROPOLJSKA FRKA˝, v Veliki Gorici na Hrvaškem. Organiziral ga je Judo klub Pinky Velika Gorica, udeleženih pa je bilo 402 tekmovalcev iz 36 klubov. Judo klub Lendava je dosegel naslednje rezultate:

Kategorija U10 - dečki:

5. mesto: Čeh Miha do 24 kg

Kategorija U12 - dečki:

7. mesto: Čeh Jakob do 27 kg

9. mesto: Čeleš Gal do 38 kg

7. mesto: Čeh Jure do 42 kg

Kategorija U12 - deklice:

1. mesto: Maučec Tinaja do 44 kg

Več fotografij v spodnji galeriji... 

 


 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.