https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Glasbena šola Lendava očarala občinstvo z baletno predstavo Rdeča kapica

Lendava, 22.03.2018 ob 16:35  

Včeraj, 21. marca 2018, je v Gledališki in koncertni dvorani Lendava potekala premiera baletne predstave "Rdeča kapica" v izvedbi baletnega oddelka Glasbene šole Lendava.


Predstava je potekala v dveh dejanjih. Uvod se začne z babico, ki podari svoji vnukinji rdečo kapico in mama jo prosi naj nese svoji babico košarico. Naroči ji, da naj gre skozi gozd in naj se ne ustavlja.

V prvem dejanju gre rdeča kapica skozi gozd. Na poti sreča poskočne zajčke, nevarne volkce, ogleduje si prečudovite rožice in druge stvari v gozdu. Gozdne vile ji pokažejo pot do babice.

V drugem dejanju volk požre babico. Ko rdeča kapica prispe do babice, se ji le-ta zdi nekam nenavadna, saj ima namreč velike oči, velika ušesa in velika usta. Seveda pa v postelji ni babica, ampak volk. Baletna zgodba se srečno konča, saj lovec ustreli volka in reši babico ter rdečo kapico.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.