https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Gostilna Rajh edini pomurski finalist The Slovenia Restaurant Awards 2018

Bakovci, 23.03.2018 ob 18:00  

Gostilna Rajh je ena izmed 50 restavracij, regijskih finalistov letošnjega izbora najboljše restavracije v okviru projekta »The Slovenia Restaurant Awards 2018«. Znana pomurska restavracija je obenem tudi edini pomurski finalist iz vzhodne regije, ki mu je še uspelo ostati v igri.

Kot smo že poročali, je od 9. februarja do 9. marca potekalo glasovanje za najboljšo restavracijo, kamor so bile uvrščene tudi štiri pomurske regije. Pomurske restavracije so bile uvrščene v vzhodno regijo v konkurenci s štajerskimi gostilnami. Na območju Pomurja so do finala sodelovale gostilna Rajh v Bakovcih, gostilna Tonček v Beltincih, restavracija Prestige v Moravskih Toplicah ter gostilna Zorko v Križevcih pri Ljutomeru.

Uvrstitev v finale pa je uspela le eni pomurski restavraciji – Gostilni Rajh iz Bakovcev, ki ima dolgo tradicijo, prav tako pa je že lani pobrala prvo nagrado na izboru »The Slovenia Restaurant Awards« za vzhodno regijo. Zaključna prireditev bo v torek, 27. marca ob 14.30, v Velikem stolpu Gradu Fužine v Ljubljani, kjer bodo razkrili najboljše regijske restavracije in skupnega zmagovalca med slovenskimi restavracijami za leto 2018.

Rezultat lanskoletnega projekta je bil tudi izid knjige The Slovenia restaurants, kjer je predstavljenih 140 top slovenskih restavracij, razdeljenih po petih regijah. Obenem je nastala tudi istoimenska zloženka, kjer pa je predstavljena peterica najboljših regijskih restavracij in abecedni seznam priporočenih restavracij po regijah. Zloženka je na voljo brezplačno na turističnih točkah.

Foto: rajh.si in citylife.si

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.03.2018 ob 9:31 gost

      No, ne vem če si to ravno zaslužijo.

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.03.2018 ob 16:48 IMRE gost

        tEGA SI NE ZASLUŽIJO ....NAJ MALO VPRAŠAJO TISTE ,KI SO TAM DELALI ,KO RAVNAJO Z NJIMI...SO PRAVI TIRANI IN IZKORIŠČEVALCI BOGIH LJUDI...GROZA KAJ POČNEJO A VEZE IN POZNANSTAV NAREDIJO SVOJE....

        5 1 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.03.2018 ob 15:08 Naci+ gost

      VOLITE RAJHA! - Šalim se! Zdaj pa resno! - Pred bližajočimi izrednimi voltvami se kar vrstijo medijske ankete, ki pa različno kažejo uvrstitev strank in posledično izbor mandatarja oz. predsednika vlade. Odstotek volivcev je ugoden za tiste,ki so merjenje naročili, kar pomeni, da so rezultati prirejeni. Ne bodo me prepričali. - Podobno je z izborom restavracij, kjer - kot beremo - je zmagovalec RAJH. Samo zaradi tega ne bom šel v Bakovce. Moje merilo za dobro ponudbo in dober obisk je nenavadno: POLNO PARKIRIŠČE. Lahko bi sicer zapisal, kje je tako, a nčem delati reklame.

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.03.2018 ob 14:33 gost

      Točno tak, kjer je parkirišče polno se jede i pije. Jebeš tij njegove buteljke, če v drugih oštarijah dobiš boljče in cenejše. Tam sem bil v zadnjih 3 letih 4x, ko sem se bežno mimo peljal, 2x celo ob vikendu popoldne, ko sem v Krogu odložil sodelavca in jebemu sunce, če je v gostilni v soboto ob 16:22 uri obstajal kak gost???????? In to bi naj bila gostilna? V kotu pri šanki je sedela ena mamca in po gostilni se je sprehajal moški, baje kelnar. Še žena me je nagovorila, ne v to gostilno pa več ne!!!!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.