https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Festival Delu čast in oblast 2018

Kdaj: Petek, 27.04.2018 ob 22:00

Kje: Murska Sobota, MIKK

Pred prvomajskimi prazniki MIKK Murska Sobota pripravlja tradicionalni festival »Delu čast in oblast«, ki bo letos že 16. zapovrstjo. 

MIKKov KLUBSKI PROSTOR/ Murska Sobota

Vstopnina (koncertni del):
petek, 27. april - 5 eur
sobota, 28.april -7 eur
Festivalska vstopnica - 10 eur

Vstopnice so v prodaji v MIKKovi kavarni. Na ostale dogodke v sklopu festivala je vstop brezplačen.

PROGRAM FESTIVALA:

- petek, 27. april 2018 ob 22:00, koncertni del
Jegulja(SLO)
https://www.youtube.com/watch?v=rBJ9FonhaKw

Cojones(HR)
https://www.youtube.com/watch?v=tJGW6AY2cZE

Glasni stoner rock kvartet je nastal leta 2006 v Zagrebu, leto zatem so objavili album skupaj s skupino Umor z naslovom "Cojones& Umor Split LP". Po izdaji albuma so se odpravili na evropsko turnejo. Prvo samostalni album "Sunrise" je izšel leta 2009 in spet je sledila evropska turneja skupaj s skupino Umor. V naslednjih letih so Cojones igrali po celi Evropi sledil je pa drugi album "Bend To Transcend", ki je izšel leta 2012, ko je skupina imela že velik ugled na regionalni underground sceni. Trenutno na koncertih predstavljajo nov album "Resonate". Cojones slovijo po tem, da občinstvo preplavijo z energijo s svojim heavy stoner zvokom katerega pretvorijo v rocknroll eksplozijo.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.