https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Slovenke izgubile proti Islandiji

Lendava, 6.4.2018  

V petek, 6. aprila, ob 17. uri, je v športnem parku Lendava slovenska ženska izbrana vrsta odigrala četrto tekmo kvalifikacij za svetovno prvenstvo, ki bo leta 2019 v Franciji. Izbranke Boruta Jarca so tokrat morale priznati premoč Islandkam, ki so jih ugnale s končnim rezultatom 0 : 2, oba zadetka pa sta padla v prvem polčasu. Prihodnji teden v torek, jih čaka obračun v Domžalah, ko se bodo, ob 16. uri, pomerile z Nemčijo.

SLOVENIJA : ISLANDIJA 0 : 2 (0 : 2)
(G. Jonsdottir 15 in R. Hönnudottir 37)

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.04.2018 ob 9:46 Pfg gost

      Tau je nej nogomet temvec porivanje....temu primerno tudi nezanimanje kar se vidi na praznih tribunah

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.04.2018 ob 19:13 Štefan gost

      V Bratoncaj bi bilo vse puno. Občina bi djala 10 gezero za promocijo babđega futbala. Plvratna tekma na grčkon otoki Lesbos.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      08.04.2018 ob 11:24 Pfg gost

      Gospod, če niste bili na tekmi prosim ne komentirajte saj delate škodo Vsem tistim ki se trudijo v ženskem nogometu.Tekma je bila odlična glede na moje skromno zanje. G

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        08.04.2018 ob 14:58 ggwp gost

        Se strinjam s prvim delom vasega komentarja, da naj tisti, ki niso bili na tekmi ne posejo tukaj gluposti, zaljivk itd... vendar pa tekma ni bila odlicna... punce so v 90min plus 2 x podaljsek prisle le do dva strela proti vratom islandije... prvi polcam njim ni uspelo sploh preko seredine...

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.