https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Na Dalmatinskem večeru s klapo Intrade v Moravskih Toplicah zadišalo po morju

Moravske Toplice, 15.04.2018 ob 6:00  

V soboto, 14. aprila, je od popoldanskih ur dalje v Športnem parku v Termah 3000 v središču Moravskih Toplic zadišalo po morju. TIC Moravske Toplice je pred povsem napolnjenim velikim šotorom priredil Dalmatinski večer s Klapo Intrade & Tomislavom Bralićem.

Obiskovalci so lahko poskusili tudi okusne morske jedi in dalmatinske specialitete, za kar so poskrbeli predstavniki mesta Biograd na Moru, s katerim je Občina Moravske Toplice tudi pobratena. Za noro zabavo pozno v noč pa je poskrbela uveljavljena domača glasbena skupina Blue Planet.

Tokratni Dalmatinski večer je bil že drugi v organizaciji TIC-a Moravske Toplice, prirediteljem je odlično služilo tudi spomladansko vreme, vsekakor pa so bili številni obiskovalci nad dogodkom več kot navdušeni.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.04.2018 ob 8:26 čondraš gost

      Evo več se počelo hrvatsko tugovanje...predsezonsko jamranje...te gredo vsi na morje pa tam poslušajo to jamranje, še ni konec septembra pa jih že kličejo na razne " fešte " k nam, potem pridejo spet za Božič..in je znova tu pomlad...jaz ne vem kaj se ljudje enostavno ne preselijo v Dalmacijo ? Prekmurje in Prlekija sta tak ena sama Hrvatija.

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.04.2018 ob 9:00 gost

      ka pa naših nika nega na sliki saj pa oni volijo hrvatsku muziku

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.04.2018 ob 11:44 gost

      Sramota za organizatorja. Plačam za dva zakonska para 40 € vstopnine, pojemo štiri porcije rib, popijemo nekaj pijače in pustimo tam cca100€. To vse skupaj ni problem, ker smo se sami odločili da gremo. AMPAK. Pride gruča ljudi, stoji pred odrom za 10€, mi pri mizah pa ne vidimo NIČ. Mene več ne boste videli tam. Malo premislite, ker smo se pogovarjali z kar dosti ljudi ki so sedeli pri mizah in smo vsi istega mnenja.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.04.2018 ob 12:30 gost

      Na BUKOVNIŠKEM JEZERU V SOBOTO 9 AVTOBUSOV MADŽAROV V RANIH popoldanskih urah, v Moravcih nas Hrvatje vabijo na morje, prej nam plenijo banke, serjejo na arbitražne sporazume, se preprosto norčujejo iz nas. Mi fenomeni Prekmurci pa jim urno sledimo, mislim, da bo po novem Madžarska segala do Lenarta, čez Muro pa se nagnemo v Hrvaško. Zakaj vražjo mater nas še osrednja Slovenija vabi na volitve, saj smo v tem delu popolnoma podvrženi sosedom. Orban nas raturi, prekmurski Madžari ga volijo, on jim vrača z pomočjo.Tak, da počasi bo samo: tešik pa junapot, to je včeraj bilo slišati na jezeru, biseru bukovniškega področja.Pa tu pa tam govorice, vidi zmiju, u vodi je, predvidevam da so bili prijatelji iz Hrvaške.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.04.2018 ob 13:42 gost

      čarnih nej bilo nika

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.04.2018 ob 17:12 Klapa gost

      Koga zanima taka muzika jo gre poslzšat drugi pa ostanejo doma.... Gost ki je preveč zapravo pa se fejst najö in nika vido si je pa san kriv...če ščejš gledati idi v kino če pa poslujšati pa boj na koncerte...napil in nagel si se pa itak preveč za teh 100 eurov...što ti pa kriv

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      15.04.2018 ob 17:59 klapa1 gost

      pa vam nika ne paše če so dogtki neje dobro če jih ni neje dobro

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      15.04.2018 ob 20:06 gost

      Vsak se sam odloči kje bo sedel ali stal kdo je organizator bil te prireditve ka je tak drago jesti in pijača bila sramota za moravce

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.