https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Mednarodni sejem sodobnega zdravstva v Gornji Radgoni odprl svoja vrata

Gornja Radgona, 17.04.2018 ob 13:00  

V Gornji Radgoni od torka, 17. do četrtka, 19. aprila poteka 3. Mednarodni sejem sodobnega zdravstva Medical. Teme letošnjega sejma so dolgoživa družba, dolgotrajna oskrba in celostna obravnava bolnika. Razstavljavci predstavljajo inovacije in nove tehnologije v zdravstvu. Sejem posveča pozornost tudi vključevanju gibalno in senzorno oviranih oseb v vsakdanje življenje. Prav tako pa na sejmu poudarjajo tudi proaktivno skrb za zdravje na delovnem mestu. 


Na sejmu v Gornji Radgoni se predstavlja kar 160 razstavljavcev iz 8 držav. Sejem je namenjen vsem tistim, ki radi skrbite za svoje zdravje ali zdravje svojih bližnjih. Obiskovalcem so na voljo različna brezplačna svetovanja in meritve vitalnih parametrov. Sejem pa je namenjen tudi stroki. Več boste lahko izvedeli tudi o pacientovih pravicah in možnostih, ki se neposredno navezujejo na zdravstveno zavarovanje in zdravstveno oskrbo. 

Na sejmu je na ogled tudi bionski človek je, ki nastal v okviru raziskovalnega projekta. Namenjen je izobraževanju in ima vgrajene različne vsadke, senzorje, čipe, stimulator nožnih mišič z elektrodami ter drugo. 

Na stojnicah se predstavljajo številna društva, zavarovalnice, zasebne in javne ustanove, Rdeči križ Slovenije, bolnice in fakultete ter drugi ponudniki proizvodov za izboljšanje zdravja ali oskrbe.

V hali potekajo številni dogodki, med drugim tudi gledališka predstava za otroke.

 Več fotografij v spodnji galeriji ... 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.