https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Na MOMS potekala javna obravnava za območje Lendavska-sever

Murska Sobota, 18.04.2018 ob 17:35  

Danes, 18. aprila 2018, je v prostorih velike sejne dvorane Mestne občine Murska Sobota, potekala javna obravnava dopolnjenega osnutka sprememb in dopolnitev Odloka o sprejetju zazidalnega načrta za območje ˝Lendavska-sever˝ v Murski Soboti. 

Na Mestni občini Murska Sobota so javno razgrnili dopolnjen osnutek sprememb in dopolnitev Odloka o sprejetju zazidalnega načrta za območje ˝Lendavska-sever˝ v Murski Soboti, katerega je izdelalo podjetje ZEU, družba za načrtovanje in inženiring d. o. o. iz Murske Sobote. Razgrnjeno gradivo bo na ogled do četrtka, 26. aprila 2018, v prostorih Mestne občine Murska Sobota, Kardoševa ulica 2, oddelek za okolje in prostor (III. vhod, 2. nadstropje), Murska Sobota ter na sedežu Mestnih četrti, Trg zmage 4, Murska Sobota. Dopolnjen osnutek bo objavljen tudi na spletni strani Mestne občine Murska Sobota. 

Javno obravnavo so vodili višja svetovalka za prostor in okolje Bernardka Ryan, koordinatorka na oddelku za okolje in prostor Andreja Tivadar, in predstavnik podjetja ZEU, družba za načrtovanje in inženiring d. o. o. 

V času javne razgrnitve lahko podate pripombe vse pravne ali fizične osebe oz. vsi zainteresirani. Pripombe se lahko vpišejo v knjigo pripomb na razgrnitvenem mestu v prostorih Mestne občine Murska Sobota ali pa jih naslovite na naslov: Mestna občina Murska Sobota, Kardoševa ulica 2, 9000 Murska Sobota. Stališča do podanih pripomb bodo objavljena na spletni strani Mestne občine Murska Sobota. 

Fotogalerija

Komentarji

info_outline

Opozorilo

Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.