https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Priložnost za mizarja, projektnega koordinatorja in strojnika težke gradbene mehanizacije

18.04.2018 ob 17:00  

Ste brez zaposlitve? Tudi v tem tednu smo iz strani Zavoda za zaposlovanje, za vas izbrali nekaj aktualnih prostih delovnih mest.


MANAGEMENT CENTER, poslovne in druge storitve, trgovina ter najem, d. o. o. išče administratorja za določen čas (12 mesecev). Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna izobrazba, srednja splošna izobrazba ali ekonomija. Kandidat mora tekoče razumeti, govoriti in pisati slovenski in madžarski jezik. Prijavite se lahko do 21. aprila 2018.

SPLOŠNA BOLNIŠNICA MURSKA SOBOTA išče fizioterapevta pripravnika 2, na negovalni diagnostični enoti za določen čas (6 mesecev). Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 1. stopnje, visokošolska strokovna izobrazba (prejšnja) ali zdravstvena tehnologija. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 20. aprila 2018.

MARKET PETIŠOVCI, Trgovina na drobno Marija Rob s. p. išče prodajalca za določen čas (3 mesece). Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba. Kandidat naj ima osnovno razumevanje, govorjenje in pisanje madžarskega jezika. Prijavite se lahko do 20. aprila 2018.

M-VITA, mizarstvo in storitve d. o. o. išče mizarja za delo v delavnici in montažo na terenu za določen čas (6 mesecev). Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba ali lesarska, papirniška, plastična, steklarska in podobna tehnologija. Prijavite se lahko do 21. aprila 2018.

RAZVOJNI CENTER MURSKA SOBOTA, Development centre Murska Sobota išče projektnega koordinatorja za določen čas, oz. do 31. julija 2019. Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 1. stopnje, visokošolska strokovna izobrazba (prejšnja) ali poslovne in upravne vede. Od kandidata se pričakuje zadovoljivo razumevanje, govorjenje in pisanje angleškega jezika, zaželeno pa je tudi znanje madžarskega jezika. Kandidat naj ima opravljen vozniški izpit B kategorije. Prijavite se lahko do 23. aprila 2018.

KEMA, Kremen in specialni gradbeni materiali, d. o. o. išče strojnika težke gradbene mehanizacije za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba ter dve leti delovnih izkušenj. Drugi pogoji so še timsko delo in komunikativnost ter poznavanje osnov delovanja strojnih in elektro naprav – izpit TGM. Prijavite se lahko do 28. aprila 2018.

OSNOVNA ŠOLA FRANCETA PREŠERNA ČRENŠOVCI išče strokovnega delavca za določen čas oz. do 31. avgusta 2018. Pogoj za zaposlitev je visokošolska izobrazba 2. stopnje, visokošolska univerzitetna izobrazba (prejšnja) ali Izobraževanje učiteljev posameznih predmetov. Kandidat naj priloži obe dokazili o nekaznovanosti v skladu s 107. a členom ZOFVI. Prijave zbirajo do 23. aprila 2018.

ABV Construction, gradbeništvo in inštalacije d. o. o. išče 2 vodovodna inštalaterja za določen čas (3 mesece). Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba ali gradbeništvo. Kandidati naj pokličejo za razgovor. Prijava je mogoča do 28. aprila 2018.

Več o ponudbi prostih delovnih mest najdete tukaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.04.2018 ob 19:27 imre gost

      Panvita še nima razpisa za sužnje ,da bi pobirali đagode za par centov ?

      15 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      18.04.2018 ob 21:00 gost

      Čakaj, morajo zrasti, pordečiti in nabrati sladkor, nemu đeli kisle ugurke.

      10 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      19.04.2018 ob 11:14 Matevž gost

      kako kdo hoče, na tvojem je, če pobiraš ali ne ... bomo sužnji v Avstriji, tudi tam smo še večji, ne bodi optimist, da je tam kaj drugače - izkušnje govorijo.

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        19.04.2018 ob 13:52 imre gost

        Matevž ..... V Avstriji vsaj veš za kaj pobiraš jagode .Pri nas pa od košarice ,ki je v trgovini z jagodami pa 0,35 €

        6 0 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      20.04.2018 ob 11:27 Mat gost

      ja, zakaj pa se "ubijajo" za poslance - državna služba je naj naj - mi ovi pa skoraj vsi malo nad minimalcem v gospodarstvu, kmetijstvo pa je najslabse plačano, ka velikim kmetom dajejo subvencije in si kupujejo velike traktore, ki jih sploh ne rabijo ...

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      21.04.2018 ob 16:32 lojze gost

      LUŠT še tüdi nema razpisa za pobiranje paradajza ka rabi sužnje

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.