https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KOŠARKA

Za najvišje mesto se bodo borile na domačem igrišču

20.4.2018  

Članice ŽKK Pomurje so se uvrstile med štiri najboljše ekipe v Sloveniji. Murski Soboti pa pripada kot nagrada organizacija finalnega turnirja.

Članice ŽKK Pomurje so se po uspešno odigrani letošnji sezoni uvrstile v zaključni turnir Ženske Extra lige, ki bo potekal 21. in 22. aprila, v telovadnici prve osnovne šole v Murski Soboti. V borbi za prvaka bodo poleg deklet ŽKK Pomurja nastopile ekipe ŽKD Ledita, ŽKK Krka in KK Kr. Gora-Jesenice. V final four so se uvrstile tudi dekleta U15.

»Da bomo zaključni turnir izpeljali na najvišjem nivoju, je potrebna dobra organizacija dogodka in pomoč vseh Pomurk in Pomurcev. Krovna organizacija ŽEL pa nam bo v ta namen namenila 500 evrov in poravnale sodniške stroške,« sporoča predsednik kluba ŽKK Pomurje, Boris Muhič, ki ne skriva ponosa nad dekleti in trenerjem.

Da so z uvrstitvijo na finalni turnir dekleta izpolnila svoj cilj, pa se strinja tudi kapetanka ekipe, Alja Samec. »Dejstvo, da bo finalni turnir potekal v Murski Soboti, pa predstavlja še dodatno nagrado. Pričakujem lep košarkarski vikend, polne tribune navijačev in seveda borbo za najvišje mesto.«

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.