https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Odranci premagali Polano

Velika Polana, 23.4.2018  

V Veliki Polani sta se v 20. krogu 3. SNL vzhod, pred približno 550 gledalci, pomerili ekipi Polane in Odranec. Boljši so bili gostje iz Odranec, ki so slavili s 4:0.

Polana - Odranci 0:4 (0:0)

0:1 - Raduha (57.min), 0:2 - Raduha (61.min - 11m), 0:3 - Graj (78.min), 0:4 - Raduha (87.min)

 

Polana: Šaruga, Sermek, Polajžer, Klujber, Jakšič (od 73. Tompa), Novak (od 58. Lebar), Horvat Kapun, Vori, R. Žalik, S. Žalik in Šemen.

Odranci: Prša, Raduha, Jerebic, Gerencsér, Zagorec, Copot (od 83. Čurič), Balažic, Graj, Sreš, Vinkovič (od 81. Levačič) in Žugelj (od 74. Tompa).

Glavni sodnik: Marko Lacković.

V taboru Polane poraza niso obešali na velik klin: "Odrancem čestitamo za zmago, sreča in zbranost danes nista bila na naši strani. Prav tako ta poraz za nas ni tragedija ali konec sveta."

"Tekma je bila pravi derbi z veliko gledalci. Oboji smo šli v tekmo z željo po zmagi in tudi zaradi tega je bilo veliko priložnosti. Bili smo oslabljeni, a zato toliko bolj odločni in borbeni. Na srečo smo izkoristili svoje priložnosti in se skupaj z navijači veselili pomembne zmage v boju za prvo mesto. Na koncu bi se rad zahvalil navijačem za bučno podporo", je povedal vratar NK Odranci, Darko Prša.


Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija