https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

OSTALI ŠPORTI

Adrian Gomboc iz Rakičana je postal evropski prvak v judu

26.4.2018  

Prekmurski judoist Adrian Gomboc je na evropskem prvenstvu v Tel Avivu osvojil zlato kolajno v kategoriji do 66 kilogramov. 


Adrian Gomboc doma iz Rakičana se je v finalu pomeril z Italijanom Matteom Medvesom in zmagal z ipponom. Lani je bil na evropskem prvenstvu v Varšavi drugi.

Foto: svet24.si

Gomboc je v tej sezoni celjski klub Sankaku zamenjal za Bežigrad. Z iponoma je po vrsti ugnal Ukrajinca Gevorga Hačatriana in Turka Sinana Sandala, nato pa z vazarijem še Izraelca Tala Flickerja. V polfinalu je bil v zlati točki znova z iponom boljši še od Azerbajdžanca Orkhana Safarova.

"Res sem vesel, sploh ne vem, kaj naj rečem. Pokazal sem, da znam in zmorem. Za mano je težek dan, imel sem nekaj zdravstvenih težav pred tekmo, ki sem jih uspel odmisliti. Šel sem svojo pot, kot zmeraj. Na velikih tekmah sem vedno pokazal dobre borbe, tako je bilo tudi tokrat," je po zmagi dejal Gomboc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Komentarji

    1. gost
      26.04.2018 ob 20:40 športnik po srcu gost

      taki morajo biti najboljši športniki pa čeprav trenirajo drugje saj doma nimajo pogojev otroci pa lahko doijajo narade za uspešno temovanje

      4 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.04.2018 ob 17:08 jure gost

      športnik po srcu ....... Alo tij pijsati ne vejš nej ka bi bil športnik boga tvojega .No tak po pravici napiši koliko imaš končane OŠ 3--4 r ?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.04.2018 ob 9:21 gost gost

      Adrian care si na puno. Čestitke!

      3 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.