https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Edinstveni glas Amys House tribute band očaral v Bunkerju

Murska Sobota, 28.04.2018 ob 6:00  

V petek, 27. aprila, je v lokalu Bunker v središču Murske Sobote od 22. ure dalje nastopila glasbena skupina Amys House - Tribute band to Amy Winehouse.

Glas Amy Winehouse je razburkal glasbeni svet in postal razpoznavni znak celotne generacije. Amys House - Tribute band so edinstvena in ena najboljših tribute glasbenih skupin legendarne pevke. V Sloveniji so nastopili prvič, v Murski Soboti pa so povsem napolnili popularen rock and roll lokal v središču mesta.

Vsi ljubitelji veličastne, edinstvene in nepozabne jazz/soul pevke Amy Winehouse so v Bunkerju skupaj obudili spomin na njen neponovljiv zvok. Njihovo poslanstvo je poslušalcem pričarati magičnost ene od največkrat nagrajene in najbolj priznane pevke in avtorice nove dobe, Amy Winehouse.

Amy Jade Winehouse je bila angleška pevka in tekstopiska, poznana predvsem po svojem močnem vokalu in električnem miksu glasbenih žanrov, ki vključujemo jazz, soul in R&B. Bila je prva angleška pevka, ki je osvojila pet Grammyev, in to kar tri od štirih najpomembnejših: najboljša nova pevka, najboljša izvedba leta in najboljša pesem leta. Leta 2007 je osvojila BRIT nagrado za najboljšo angleško pevko in bila prav tako nominirana v kategoriji najboljši britanski album.

Amy Winehouse je umrla od zastrupitve z alkoholom 23. julija 2011 in se tako pridružila »klubu 27«, njen album Back to Black pa je v Veliki Britaniji postal najbolj prodajani izdelek tega tisočletja.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.