https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Mlaj v Murski Soboti letos na novem mestu

Murska Sobota, 30.04.2018 ob 19:55  

V središču Murske Sobote na Trgu zmage so danes popoldan postavili mlaj. Tokrat na drugem mestu kot običajno. Namesto na desni strani so ga letos zaradi preureditve postavili na levi strani trga.

Ob 18.00 se je na ploščadi pred Pošto zbrala množica ljudi, ki je prisluhnila zvokom Prekmurske godbe Bakovci in uživala ob nastopu mažoretk. Nastop si je ogledal tudi župan Mestne občine Murska Sobota dr. Aleksander Jevšek.

Sledilo je postavljanje mlaja ob pomoči dvigala.

Dogajanje se je preselilo v mestni park pred soboškim gradom, kjer je predstava za otroke, zabava z Vilijem Resnikom in ansamblom ter prižig kresa.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.04.2018 ob 20:17 imre gost

      Več nastopajočih kot obiskovalcev .Ha,ha prvi maj je izvisel že zdavnaj

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.05.2018 ob 11:37 Špricer-bluz gost

      Bil sem po 22h zvečer v parku organizacija pijače in jedače v redu pripravljena , Vili Resnik res napravo pravi žur, vendar OBISKOVALCEV SAMO ZA VZOREC. Prvomajska zabava sredi Sobote ljudi pa nikjer - prav zlovešča napoved za delavski razred ali pa morda za kapitaliste -ko se ljudje ob svojem prazniku ne zabavajo več ne pomeni nič dobrega za prihodnost.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.05.2018 ob 16:34 pepi gost

      Koga še briga praznik dela. Edino za JS on JU je dober in še dva dni ga imajo ,kot so si nedavno izborili. 1. maj, 1. januar, Božič in Velika noči, so štirje edini dnevi, ko so trgovke res doma in se lahko mirno posvetijo kuhanju, pranju, likanju, pospravljanju, čiščenju, ...

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.