https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Vremenoslovci opozarjajo na močnejše nevihte, toča ni izključena

02.05.2018 ob 6:05  

Vremenoslovci za današnjo sredo napovedujejo možnost nastanka močnejših neviht, ki jih lahko spremljajo močnejši sunki vetra, nalivi in tudi toča.

Po lepih in toplih pomladnih dnevih, ko je bil letošnji april v večjem delu Slovenije najtoplejši v zgodovini meritev, se nam obeta poslabšanje vremena. 

Foto: Neurje.si

Pozno popoldan in zvečer krajevne nevihte

Danes bo sprejemljivo oblačno, najvišje dnevne temperature bodo na vzhodu do 25 °C.

Iz smeri Hrvaške bodo pozno popoldan in zvečer nastale krajevne nevihte. Vremenoslovci največjo verjetnost za nastanek močnejših neviht napovedujejo za severovzhodno Slovenijo. Ob nevihtah so možni tudi močnejši nalivi in sunki vetra, izključena ni niti toča.

Čaka nas nestanovitno vreme

Nestanovitno vreme se bo nadaljevalo v četrtek, petek in soboto. Pihal bo severovzhodni veter. Predvsem v četrtek in petek bodo pogoste krajevne padavine, deloma nevihte.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.05.2018 ob 9:27 Hjuzj gost

      Ce bi pogledali arso, ki je absolutno najbolj siguren glede vremena pri nas, bi videli da nekaj takega kot vi tukaj pišete, danes zagotovo nebo. Nevem iz kaksnih neumnih strani pobirate infotmacije o nevihtah,, ampak pprosim vas da ne zavajate in strasite ljudi po nepotrebnem, ter da pisec teh neumnosti opravlja svoje delo kotje treba ali pa naj si najde sluzbo ki bo zanj bolj primerna.

      5 17 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.05.2018 ob 20:08 KretenSi gost

        No zdaj pametuj kreten največji. Popolnoma brez razloga si nekaj bluzil o neumnih informacijah , ki se kao ne bodo zgodile no in evo zgodilo se je točno to kar so napovedali tak da fak off;)

        11 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.05.2018 ob 19:57 gost

      Kaj si rekel gost Hjuzj? Kdo je koga zavajal?

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.05.2018 ob 19:59 gost

      @Hjuzj... a je imel pisec teh "neumnosti" morda prav ? :D

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.