https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Išče se vodja proizvodnje, elektromonter in grafični oblikovalec

Murska Sobota, 03.05.2018 ob 19:00  

Tudi ta teden smo za vas pregledali ponudbo prostih delovnih mest v Pomurju, razpisanih na spletnih straneh Zavoda za zaposlovanje in izbrali zanimivejša delovna mesta.

ZR grafika, grafično podjetje d. o. o. išče grafičnega oblikovalca za določen čas (12 mesecev). Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba. Od kandidata se pričakuje dobro razumevanje, govorjenje in pisanje angleškega in nemškega jezika ter vozniški izpit B kategorije. Prijavite se lahko do 7. maja 2018.

VEGA PRODUKT proizvodnja, trgovina, inženiring, posredništvo, Murski Petrovci d. o . o. išče ključavničarja za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba, strojništvo in obdelava kovin. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 5. maja 2018.

VEGA PRODUKT proizvodnja, trgovina, inženiring, posredništvo, Murski Petrovci d. o . o. išče vodjo proizvodnje za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je srednja strokovna ali srednja splošna izobrazba, strojništvo in obdelava kovin. Kandidat naj ima dobro razumevanje nemškega jezika, ter znanje uporabe programa AutoCada. Prijavite se lahko do 8. maja 2018.

ADZ, projektiranje, pohištvo, graviranje, Vladimir Lebar d. o. o. išče 2 mizarja za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba, lesarska, papirniška, plastična, steklarska in podobna tehnologija. Kandidati naj pokličejo za razgovor do 1. avgusta 2018.

TATECH,  energetske in tehnološke rešitve d. o. o. išče monterja za nedoločen čas. Za zaposlitev zadostuje osnovnošolska izobrazba. Kandidati se lahko prijavijo po e-pošti, do 7. maja 2018.

LEGARTIS, gradbeno podjetje d. o. o. išče tesarja za določen čas (12 mesecev). Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba. Kandidati se lahko prijavijo do 26. maja 2018.

ELEKTROINSTALACIJE SERVIS IN MONTAŽA HLADILNE TEHNIKE Milan Horvat s. p. išče elektromonterja za določen čas (12 mesecev). Pogoj za zaposlitev je srednja poklicna izobrazba, elektrotehnika in energetika. Izbrani kandidat bo imel možnost zaposlitve za nedoločen čas. Prijavite se lahko do 23. maja 2018.

WERKBIT,  informacijske storitve, d. o. o. išče grafičnega oblikovalca za nedoločen čas. Pogoj za zaposlitev je višješolska izobrazba (prejšnja) ali višja strokovna, oblikovanje. Od kandidata se pričakuje dobro razumevanje angleškega jezika ter osnovno razumevanje nemškega jezika. Kandidat pa naj tudi pozna delo z orodji Adobe (Photoshop, InDesign, Ilustratro). Prijavite se lahko do 5. maja 2018.đ

Več o prostih delovnih mestih si lahko preberete tukaj.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      04.05.2018 ob 10:18 siromak gost

      Za đagode pa šparglje brati Panvita ne rabi sužnje jaz bi njim delal za malo denarja samo ,ka mo delo z svojo malico in pijačo samo ga do gospod Polanič več meli

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.