https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V prometni nesreči v Martjancih trije poškodovani

04.05.2018 ob 7:00  

V preteklem dnevu so  policisti v Pomurju obravnavali  tri prometne nesreče, deset kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirnem prostoru, štiri povoženja divjadi in zasegli so osebni avtomobil.

V obravnavanih prometnih nesrečah je v dveh nastala le materialna škoda v eni pa so bili trije udeleženci telesno poškodovani. V Martjancih je voznik osebnega avtomobila zapeljal z vozišča v jarek, kjer se je vozilo prevrnilo. Voznik in sopotnici sta utrpeli lahke telesne poškodbe.

S področja kriminalitete je bila na območju G. Radgone obravnavana tatvina goriva iz tovornega vozila in  poškodovanje žične ograje. Na območju M. Sobote je bila obravnavana tatvina denarja, tatvina rož in zlorba bančne kartice pri spletnem nakupu. Na območju Gornjih Petrovec je bilo obravnavano poškodovanje osebnega avtomobila in goljufija. Na območju Lendave pa sta bili odtujeni kosilnici.

 

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelja sta se po intervencijah policistov pomirila in s kršitvami prenehala.

Na območju Murske Sobote je bil kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežen osebni avtomobil.

Mertive hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Gornja Radgona. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.