https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Pomurski policisti obravnavali nasilje v družini

13.05.2018 ob 7:00  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč, dve kaznivi dejanji, sedem kršitev javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih in dve povoženji divjadi.


V obravnavanih prometnih nesrečah  je v petih nastala le materialna škoda. V prometni nesreči  v Sebeborcih pa so se v trčenju dveh osebnih avtomobilov trije udeleženci lahko telesno poškodovali.

S področja kriminalitete je bilo na območju Lendave obravnavano nasilje v družini. Moškemu, ki je nasilje izvajal je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja. Na območju Murske Sobote pa je bila odtujena denarnica z denarjem in osebnimi dokumenti.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih in trikrat na javnih krajih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Komentarji

    1. gost
      13.05.2018 ob 9:28 Gosak gost

      Pri navajanju nasilja v družini (enako pri vseh drugih dogodkih) bi bilo potrebno navesti vsaj kraj takega dejanja, saj sicer takšna informacija nima nobene vrednosti. Ljudje bi že vedeli ali vsaj predvidevali, kdo je nasilnež v njihovem kraju. In to bi gotovo vplivalo na potencialne nasilneže, da bi spor v družini raje rešili na miroljuben način.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      13.05.2018 ob 12:52 Puran gost

      Gosak tij si bumbar ona ve zakaj je bla tepena zakaj hodi domov ob 24 ur in skom se dobiva.E še bole bi jo mogo narezati.ZDAJ PA DAJTE MINUSE KAKO SE VAM ZDI.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      13.05.2018 ob 14:12 Lucifer gost

      Ti puran bi se mogo vred z ten nasilnežon pitate ZAKOJ ona ode domov ob 24 vore(če ode) pa ZAKOJ se z drujgen dobijva(če se). Problem je v ton ka se narod na silo zožene pa sparčka a ne vejo pa normalno komunicejrate med sebof doma. Naj ide raje na biciklen pa knjigo štet v šumo. De več haska z njega.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. 4ever
      14.05.2018 ob 7:55 4ever

      Se premalo je dobila, glede na to ka dela za njegvin hrbton. Bogi srmak je tu on,. In te nasa policija glij takse sciti. Dejte pa oba zapostavlata. Kak ona tak on. Glavno ka je lasko pa marlboro.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.05.2018 ob 18:08 fađaš gost

      Zakuj pa nišče ne napijše za koga se ide? Ka mo znali što tou ge?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.05.2018 ob 20:49 Wildwildwest gost

      Problem bo nastal če se bo nasilje stopnjevalo. Boug zna ka so takšni zmožni. Ešče drugi bi poulek nastradali..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.