https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Bistra hiša v Martjancih odprla vrata javnosti

14.05.2018 ob 14:12  

V Bistri hiši Martjanci je danes, 14. maja, potekal dan odprtih vrat.


Dogodka se je udeležilo precej gostov, ki so poslušali predstavitve o odličnih dejavnostih in projektih, ki se odvijajo ali pa se še bodo odvijali v pomurski regiji. Pozdravni nagovor je imel Stanislav Sraka iz razvojne agencije Sinergija. Po nagovoru so predstavniki organizacij in projektov predstavili ključne točke svojih dejavnosti.

Predstavljene so bile teme, ki so se dotikale trajnostnega razvoja, ekologije, turizma, vključevanja ranljivih skupin, mobilnosti in energetske trajnosti. Po predstavitvah so organizatorji obiskovalcem pokazali še kotlovico na lesne sekance in jim razložili princip delovanja ter ključne prednosti te tehnologije.

 

 

 

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.05.2018 ob 14:31 radoveden gost

      tale na sliki 21 ful luštna, zna mogoče što od kec je pa kak ji je ime?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.05.2018 ob 16:15 motika gost

      Dvorana na pol prazna v naslovu pa piše da se je dogodka udeležilo precej gostov alo ?

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.