https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: EuroHockey Club Challenge II znova v Lipovcih

19.5.2018  

V četrtek, 17. maja se je v Lipovcih začel EuroHockey Club Challenge II 2018. Tekomvanja bodo trajala vse do nedelje.


Težko pričakovano tekmovanje, na katerega so se igralci Hokej kluba Lipovci pripravljali kar nekaj časa, se znova odvija v Lipovcih, kot že lansko leto. Nastopilo naj bi 8 ekip, a je ekipa Asteras Agion Anargiron HC, predčasno zaključila tekmovanje. Prvo tekmo je ekipa iz Lipovec odigrala že 1. dan tekmovanja proti Gibraltarju, a so žal slednji bili boljši in zadeli 3 zadetke več. Na koncu je bil rezultat 2:5 v korist gostujočih.

Včeraj je bil na razporedu drugi tekmovalni dan, na katerem so se HK Lipovci pomerili proti Slovaški Rači. Tekma je bila za domače izredno pomembna, saj je zmaga vodila v boj za napredovanje. Možnost napredovanja je bila za igralce HK Lipovci zadostna spodbuda, da so pokazali dovolj dobro igro, s katero so premagali Slovake. Končni izzid je bil 4:1 v korist Lipovec.


Več fotografij si lahko ogledate v spodnji galeriji ...

Danes, se bo HK Lipovcih pomeril z Bolgarskim klubom FHC Akademik Plus Sofia. Tekmovanje se bo zaključilo v nedeljo, 20. maja 2018. 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      19.05.2018 ob 10:36 šalovci gost

      Gajdašge ,oj gajdašge

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.05.2018 ob 12:12 gost

      Gospod "GOST" Šalovci - naj Vas popravim: gajdašje! Verjetno imate premalo znanja in ne veste, da "imen" ne morete spreminjati in prirejati po svoje. Nekaj vas že dalj časa muči, opravite že s tem, da boste lahko srečni in zadovoljni. Svet je lep oziroma takšen kot si ga naredimo.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.