https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Veržeju dišalo po bograču

21.05.2018 ob 6:06  

V soboto, 19. maja, je v Veržeju, v gostišču Bobnjar lepo dišalo, saj so pripravili tekmovanje v kuhanju bograča.


Vreme je poskrbelo za odlično vzdušje, kot nalašč za organizacijo tekmovanja v kuhanju bograča. Na tekmovanje se je prijavilo 14 ekip. Tekmovalci so poskbeli, da je iz loncev v katerem se je kuhal bograč, hitro začelo dišati.

 

Dišalo pa ni le po bograču, ena izmed ekip je pekla tudi palačinke.

Prvo mesto je osvojila ekipa Žaga bar Ključarovci, drugo mesto ekipa Greznice, Tretje mesto pa ekipa Dioniz bar Ljutomer Podelili so tudi nagrado za najbolj urejeno mizo, katero je prejel Miki bar iz Ižakovec. Glavni ocenjevalec je bil Dušan Zelko, profesor na gostinski šoli v Radencih.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.