https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOŠARKA

Geza pubovci v četrtfinalu klonili pred Japonci

21.5.2018  

Ulični košarkarji ekipe 3x3 Geza Pub Beltinci so se v soboto, 19. maja 2018, mudili na mednarodnem turnirju FIBA 3x3 serije v Varaždinu. Na turnirju je nastopilo 12 ekip iz 8 različnih držav in sicer iz Hrvaške, Srbije, Slovenije, BiH, Črne gore, Japonske, Slovaške in Poljske.


Prekmurski ulični košarkarji Igor Žigo, Leon Zver, Grega Farkaš in Tadej Horvat so se prebili vse do četrtfinala, kjer so jih premagali naturalizirani Japonci ekipe 3x3 Domžale, katero so zastopali Luka Snoj, Mirza Sarajlija, Siniša Bilič in Goran Fodor.

Geza pubovci so po zmagi in porazu v skupinskem delu, četrtfinalno tekmo začeli odločno in se dostojno upirali favoriziranim »Japoncem,« ki so v drugem delu tekme prevzeli pobudo in stopili na plin ter z nekaj zadetimi meti z razdalje premagali Prekmurce z rezultatom 21 : 10.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.