https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

GLOBALNO

Kemal prihaja v Slovenijo

21.05.2018 ob 14:00  

Kemal iz priljubljene turške serije Moja boš, prihaja v Slovenijo.

33-letni turški igralec Burak Özçivit, ki je po mnenju nekaterih najlepši moški na planetu, je očaral tudi Slovenke. Igralec, ki je med drugim osvojil tudi naziv drugega najlepšega manekena na svetu, bo obiskal Slovenijo.

Turški zvezdnik Burak Özçivit se bo z gledalci srečal že prihtodnji teden in sicer v nakupovalnih centrih:

Citycenter Celje, torek, 29. maja ob 16. uri,
Europark Maribor, torek, 29. maja ob 19. uri in
Citypark Ljubljana, sreda, 30. maja ob 16. uri.

Foto: botasot.info

Nadaljevanka Moja boš (Kara Sevda), v kateri kot glavna igralca nastopata Burak Özçivit in Neslihan Atagül, velja za eno od petih najbolj priljubljenih in donosnih turških nadaljevank ta hip. Trenutno jo lahko spremljamo na Pop TV.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Komentarji

    1. gost
      22.05.2018 ob 19:32 serđo gost

      Turk na obisk, v Ljubljani se odpira nova turška kafana, koji vam je kurac. Zdaj pa vse ženske od 9 pa do 120 let na "doček", da vam Turek pove svoje. Te Esmeralda, te doktor s planin, te Turek z Bosporja, pa Slovenci - koji vam je KURAC, a ste totalno spreobrnjeni, a nimamo dovolj lepih Slovenk in Slovencev?

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.